Επίσκεψη Σκουμπόπουλου σε ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Ραχιά, Γεωργιανούς, Τριπόταμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ


Στο  Μορφωτικό – Αθλητικό Σύλλογο Βέροιας «Η Καλλιθέα» βρέθηκε  το απόγευμα της Τετάρτης 30 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Τοπαλίδη και άλλα μέλη του Δ.Σ. για ζητήματα που αφορούν το δραστήριο αυτό Σωματείο της Βέροιας.

Ο κ. Τοπαλίδης ήταν αφοπλιστικός: «Μόνο ο Χρήστος Σκουμπόπουλος στάθηκε κοντά στον σύλλογό μας, στήριξε την δράση μας, υλικά και ηθικά, σε αντίθεση με τα χρόνια που ακολούθησαν μετά το τέλος της θητείας του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος και ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του ο Χρήστος Σκουμπόπουλος να είναι και πάλι δήμαρχος, όταν διάβασε στο φυλλάδιο με τους στόχους του συνδυασμού ότι περιλαμβάνεται η κατασκευή πολιτιστικού κέντρου σε δημοτικό οικόπεδο της Καλλιθέας, όπου θα μπορέσει να στεγαστεί ο Σύλλογος. Μάλιστα, ο κ. Τοπαλίδης που γνώριζε τον κ. Σκουμπόπουλο από τη θητεία του και ως Διευθυντή του Δήμου, τόνισε πως ήταν μακράν ο πιο ικανός, αποτελεσματικός και παραγωγικός διευθυντής που είχε περάσει από τη συγκεκριμένη θέση.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουμπόπουλος τόνισε πως «ο πολιτισμός εκτός από το Χώρο Τεχνών και τη Στέγη, παράγεται και στις συνοικίες, στους πολιτιστικούς συλλόγους και αυτούς τους συλλόγους πρέπει να στηρίζει ο Δήμος, με κάθε μέσο».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σκουμπόπουλος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τις Τ.Κ. Ράχης, Γεωργιανών και Τριποτάμου, όπου έγιναν ένθερμα αποδεκτοί, αλλά – δυστυχώς για τα χωριά μας – άκουσαν για ακόμη μία φορά από τους κατοίκους τους ότι έχουν να δουν έργα ή να αισθανθούν ότι ο δήμος του νοιάζεται από το 2006, όταν ήταν δηλαδή Δήμαρχος ο κ. Σκουμπόπουλος...