Απάντηση Μαρκούλη στους Ανεξάρτητους Έλληνες Ημαθίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

markouli foto

Απάντηση στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ημαθίας εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"«Απέναντι σ’ αυτήν την πραγματικότητα υπάρχουν οι δυνάμεις εκείνες που έχουν το ηθικό πλεονέκτημα να διεκδικήσουν την εφαρμογή μιας άλλης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και ειδικότερα τον αδύναμο συμπολίτη μας και βασικό πολιτικό χαρακτηριστικό, την άρνηση των επαίσχυντων μνημονίων, την κατάργηση των αντιλαϊκών πολιτικών...

Τόσο εγώ, όσο και οι πολιτικοί μου φίλοι, είμαστε απόλυτα στρατευμένοι στην ανάγκη συγκρότησης  ενός Αντιμνημονιακού Αυτοδιοικητικού Σχήματος.»

Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από την ομιλία του Αντώνη Μαρκούλη στις 17-1-14 στην πρώτη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Αιγές» ενώπιον 350 και πλέον συμπολιτών και φίλων. Τα παραθέτουμε εις απάντηση του, περιλαμβανόμενου σε δήλωση στήριξης ετέρου υποψηφίου Δημάρχου, αυθαίρετου χαρακτηρισμού ως μνημονιακού-κομματικού υποψηφίου του Αντώνη Μαρκούλη, από τους εντοπίους «Ανεξάρτητους Έλληνες», που επιπλέον τους διαφεύγει ότι το 2006 ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, κόντρα στον αυταρχισμό των κομματικών μηχανισμών, όταν αντιλήφθηκε ότι το «καράβι» στο οποίο επέβαινε (ΠΑΣΟΚ) «στραβά αρμένιζε»,  το εγκατέλειψε και πήγε κόντρα στη ρότα του, ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Από τότε λοιπόν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ο Αντώνης Μαρκούλης, όταν ακόμη δεν ήταν ανεξάρτητοι οι, σήμερα,  «Ανεξάρτητοι Έλληνες»".