Ο Νίκος Παπουτσάκης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Παρουσιάσθηκε σήμερα o υποψήφιος  περιφερειακός σύμβουλος από την Βέροια Παπουτσάκης Νικόλαος 40 ετών, επιχειρηματίας με έντονη δράση στην πόλη μας. Διατηρεί επίσης επιχείρηση ειδών ναυτιλίας στην Θεσσαλονίκη καθώς και τις εγκαταστάσεις του καταφυγίου του χιονοδρομικού του Σελίου.

Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον κύριο Παπουτσάκη στον συνδυασμό λέγοντας ότι κλείνει τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού με έναν νέο δραστήριο επιχειρηματία με γνώση στις ανάγκες της αγοράς και του εμπορίου. Η πραγματική ισχύς του συνδυασμού μας είναι η πολυδύναμη εκπροσώπηση αφού μέσα από κάθε υποψηφιότητα εκφράζεται μία διαφορετική ομάδα της τοπικής κοινωνίας, διατηρώντας όμως πάντα το φρέσκο και ανατρεπτικό γνώρισμα που απαιτούν οι συνθήκες. “Καλωσορίζω λοιπόν τον Νίκο στον συνδυασμό Κεντρική Μακεδονία Πρωταθλήτρια, στην ομάδα που νικάει”, ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Σαρηγιαννίδης.

Ο κύριος  Παπουτσάκης με τη σειρά του δήλωσε: “Νιώθω ότι έχω να δώσω πολλά με την ενασχόλησή μου στα κοινά του τόπου μας. Μέσα από την δουλειά μου γνωρίζω νέους ανθρώπους, βιώνω τις ανησυχίες τους που είναι ίδιες με τις δικές μου. Η περιοχή μας έχει προοπτικές αρκεί να τις επιδιώξουμε. Ο Στάθης έχει δημιουργήσει μία δυναμική ομάδα στελεχών με προσόντα και όρεξη για προσφορά και με τιμά πολύ η συμμετοχή μου σε αυτή”.