Ο 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Έντεχνου Χορού στην Βέροια

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΧΟΡΟΣ

diagonismos xorou

Το Σωματείο Χορού & Ρυθμικής σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βεροίας διοργανώνει τον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Έντεχνου Χορού «Ευ Δημιουργείν». Ο Διαγωνισμός κατόπιν της περσινής επιτυχούς διοργάνωσης θα διεξαχθεί και φέτος στην πόλη της Βέροιας κατά τις 2-3 και 4 Μαΐου 2014 , στο Χώρο Τεχνών.

300 χορευτές όλων των ηλικιών, ξεκινώντας από 7 ετών, και από όλη την Ελλάδα (Βέροια, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Τρίκαλα, Βόλος, Λάρισα, Άρτα, Αθήνα, Χαλκιδική, Καβάλα, Κατερίνη, κ.α.) θα περάσουν από τη σκηνή και θα διαγωνισθούν στα είδη χορού : κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο, καρακτέρ, τζαζ και  χιπ χοπ με κριτική επιτροπή από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο φάσεις : ημιτελικός και τελικός. Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο πρωί. Ο τελικός των ηλικιών 14 ετών και άνω θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ώρα 17:30 στο Χώρο Τεχνών και ο τελικός των ηλικιών 7 εως 14 ετών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 από τις 13:00 στον ίδιο χώρο. Οι τελικοί είναι ανοικτοί στο κοινό, το οποίο καλείται να παρακολουθήσει και να εμψυχώσει την προσπάθεια των χορευτών για μια διάκριση. Γενική  είσοδος € 5 τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξολοκλήρου στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».