Ποιοι είναι οι υποψήφιοι του Μπόλαρη στην Ημαθία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

bolaris veria

Με την ανακοίνωση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και με την αντικατάσταση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, καθώς και με την συμμετοχή 26 ακόμη υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Πιερία, Χαλκιδική, Πέλλα , Ημαθία, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης « συμμετέχω».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μπόλαρης, δήλωσε πως « με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο μας, μας συνδέει η κοινή αγωνία για το μέλλον του τόπου μας και το κοινό όραμα για αλλαγή του ορίζοντα στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι πολίτες έντιμοι, από πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, με μεγάλη κοινωνική αποδοχή. Είναι άνθρωποι που σ' αυτήν την περίοδο κρίσης αποφάσισαν να προσφέρουν την διάθεσή τους για δουλειά, ώστε ν΄ αναδείξουμε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η Μακεδονία μας και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην οικονομική ανάπτυξη, στην απασχόληση και στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Τους ευχαριστώ που είπαν «συμμετέχω» στον αγώνα για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον το οποίο αξίζουμε όλοι μας και κυρίως τα παιδιά μας».

Οι υποψηφίοι Ημαθίας

ΜΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΑΡΒΙΘΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΩΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΡΥΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΠΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ