Με τον φακό του Πληροφοριοδότη στο Φίλιππος - Αερωπός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΧΑΝΤΜΠΟΛ

filippos aeropos1

Πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κανείς, επικράτησε ο Φίλιππος στο ματς με τον Αερωπό. Παρότι το ματς ήταν χωρίς...επιστροφή, οι παίκτες του Χρήστου Τζουβάρα στάθηκαν στο ύψος της περίστασης και κέρδισαν πολύ εύκολα τον αντίπαλό τους. Ο "Πληροφοριοδότης" ήταν στο γήπεδο και σας παρουσιάζει στιγμιότυπα από την καθοριστική νίκη της Βεροιώτικης ομάδας. 

filippos aeropos3

filippos aeropos6

Πολύ καλή απόδοση είχε ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Ο εξτρέμ της Βεροιώτικης ομάδας ήταν ασταμάτητος επιθετικά με 10 γκολ και όταν ο προπονητής του τον απέσυρε στον πάγκο στο φινάλε, ανάγκασε όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει.

filippos aeropos4

Πέντε τέρματα σημείωσε ο Δημήτρης Μπαντής και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Βεροιώτικης ομάδας. Στο στογμιότυπο ο Μπαντής έχει περάσει όλη την άμυνα του Αερωπού και παρά το σπρώξιμο, πλασάρει πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

filippos aeropos5

Εντυπωσιακά τέρματα στο ματς σημείωσε και ο Μπάμπης Δομπρής. Ήταν ώριμος στο παιχνίδι του και χάρισε όμορφες στιγμές στην Βεροιώτικη κερκίδα, όπως αυτή της φάσης παραπάνω.

filippos aeropos7

filippos aeropos8

filippos aeropos9

Σχεδόν γεμάτη η Βεροιώτικη κερκίδα. Οι φίλοι του Φιλίππου ήταν κοντά στην ομάδα στο κρισιμότερο ματς, την υποστήριξαν και πανηγύρισαν στο τέλος μαζί της την παραμονή.

filippos aeropos10

Στις κερκίδες του γηπέδου και ο πρώην πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας. Πιο πάνω και δεξιά διακρίνουμε έναν άλλο πρώην πρόεδρο, τον Διονύση Ντόβα και στα αριστερά παλιές δόξες της ομάδας όπως ο Άκης Τριανταφυλλίδης, ο Βασίλης Γώτας και ο Γιώργος Χατζόγλου.

filippos aeropos11

Πανηγυρίστηκε στο τέλος του ματς από τους παίκτες του Φιλίππου η νίκη επί του Αερωπού.