Βασίλης Στεφανόπουλος, Θέμης Δαλόπουλος και Συρμίκα Τζήμα στο ψηφοδέλτιο Καραπαναγιωτίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

stefanopoulos karapa

Ο Βασίλης Στεφανόπουλος θα είναι υποψήφιος με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Ο υποψήφιος δήλωσε: «Την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε η μη συμμετοχή σημαίνει αδιαφορία. Συστρατεύομαι στη «Δύναμη Πολιτών» με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας».

dalopoulos karapa

Στο ψηφοδέλτιο Καραπαναγιωτίδη εντάχθηκε και ο Θέμης Δαλόπουλος από τα Παλατίτσια. Ο υποψήφιος δήλωσε: "Συμπαρατάσσομαι με το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» και τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη για να βοηθήσω κι εγώ στην αλλαγή σελίδας στο Δήμο Βέροιας και στην ανάπτυξη του τόπου που ζω και αγαπώ".

 

sirmika karapa

Στο ψηφοδέλτιο Καραπαναγιωτίδη θα είναι και η Συρμίκα Τζήμα - Τόπη. Σε δήλωσή της αναφέρει: "Η πόλη μας έχει σίγουρα ανάγκη από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, γνώσεις, προγραμματισμό, και όρεξη για δουλειά και αλλαγές που θα της προσδώσουν ένα προφίλ αντάξιο των δικών μας προσδοκιών αλλά και των παιδιών μας. Ο θεσμός του Καλλικράτη θέλησε να ισχυροποιήσει τις Τοπικές Κοινότητες. Η Βέροια έχει τη δική της Τοπική Κοινότητα. Το ενδεκαμελές τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, έχει ισχυρό γνωμοδοτικό και αποφασιστικό ρόλο. Αποτελεί την εισηγητική δεξαμενή όλων των σοβαρών θεμάτων που αφορούν την Πόλη και τη συνεργασία με τα αρμόδια όργανα. Με γνώμονα, λοιπόν αφενός τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας που απαιτεί δράση και αποτελεσματικότητα από τα εκλεγμένα όργανα, αφετέρου του ρόλου που οφείλουν να διαδραματίσουν οι νέες τοπικές αρχές ζητώ με όλη μου τη δύναμη τη στήριξη σας για να δώσουμε τη δυναμική που χρειάζεται ένας τόσο σημαντικός θεσμός όπως αυτός της Δημοτικής Κοινότητας.