Δεν πρόβαλε αντίσταση στο Βελεστίνο το Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori rigas2

Την ήττα με 3-0 γνώρισε το Μακροχώρι στο Βελεστίνο από τον τοπικό Ρήγα. Οι γηπεδούχοι που δίνουν μάχη για να παραμείνουν ήθελαν περισσότερο το ματς και ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, ο Ρήγας σημείωσε δυο τέρματα. Στο 39' ο Ζατσάι έκανε την ατομική προσπάθεια και το πλασέ, ο Τζεϊρανίδης δεν ακτάφερε να διώξει σωστά τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος κι ο Κουβελάς με προβολή έκανε το 1-0. Στο 42' ο Κουβελάς έβγαλε τετ α τετ τον Ζατσάι και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο φάσεις. Στο 18' από μπαλιά του Ζατσάι ο Μπίκας σούταρε για να μπλοκάρει όμως εύκολα ο Σταμετέλος. Και στο 28' ο Χατζής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βουραζέρης έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας κράτησε το προβάδισμα κι έφτασε στην επίτευξη και τρίτου γκολ. Στο 79' ο Σπαθής τροφοδότησε τον Κουβελά, ο οποίος αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο ευκαιρίες. Στο 65' ο Γουτούλης από μακριά επιχείρησε πολύ όμορφα και έξυπνα να... κρεμάσει τον Σταματέλο, με τον τερματοφύλακα του Μακροχωρίου να διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή και στο 92' ο Γκίκα με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκκας, Αλεξίου, Χατζής (77' Γούτσος), Ζενούνι (83' Τσουκάλης), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας (80' Γκίκα).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Ελευθεριάδης, Συμεωνίδης (46' Σπανός), Τζεϊρανίδης, Σαλέρης, Γρ. Ηλιάδης (54' Μαυρίδογλου), Α Ηλιάδης, Πγιέτρα, Αργυρόπουλος (81' Κοστόπουλος), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης.