Πέρασε από τον Αμπελώνα η Νάουσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

naousa

Νίκη που της επιτρέπει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής της, σημείωσε στον Αμπελώνα η Νάουσα. Επικράτησε με 1-2 και συνεχίζει την μάχη.

Το ματς είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω – κάτω και τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Πρώτοι που απείλησαν ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 13΄όταν ο Νικολτσής προσπάθησε να προλάβει την έξοδο του Τρούκη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αμπελωνιακού τελικά πρόλαβε και έδιωξε. Ενώ στο 15΄ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν όταν ο Νάστας από πλεονεκτική θέση σούταρε, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ωστόσο ο ίδιος παίκτης στο 40΄δεν ήταν άστοχος. Καθώς με έναν «κεραυνό» στα όρια της περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του σε ένα καίριο χρονικά σημείο για την εξέλιξη του ματς. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλα τα μέλη του Αμπελωνιακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε. Αφού μόλις στο 48΄η Νάουσα έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπενίσκο στο 49΄ο οποίος με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τρούκη. Για να φτάσουμε στο 70ο λεπτό της αναμέτρηση όταν ο Πέικο από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 2 – 1 το οποίο ήταν και το τελικό καταδικαστικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Χατζούλης, Τζαρτζάνης, Πολύζος, Μεζίνι (56' Γκαμέπτας), Κομισόπουλος, Νάστας, Ρόκκα, Κακαβίτσης (74' Βασιλειάδης), Κούρο, Συκιώτης (32' Μπίκς)

Νάουσα: Κύρου, Παπατάνος, Κοσμάς (46' Παπαδής), Πέικος, Μουσικάκης, Κεφαλάς, Αργυρίυ, Μουρίκι (90'+ Χατζηγεωργίου), Μπενίσκος, Νικόλτσης (87' Νίκου), Περηφανόπουλος.

πηγή: http://arenalarissa.gr/