Ντόστανιτς: "Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

dostan xanth

Σημαντική χαρακτήρισε την νίκη της Βέροιας επί του Πανιωνίου ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς. «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Χωρίς αυτή δεν μπορούσαμε να μιλάμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Παίζουν σε δύσκολες συνθήκες και με μεγάλη πίεση. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε στα χέρια μας την παραμονή, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους. Τους νιώθαμε δίπλα μας».

Ερωτηθείς για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, απάντησε ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια και πρόσθεσε ότι βρέθηκε η χημεία που χρειάζεται μέσα στα αποδυτήρια. «Υπάρχει νόμος, τάξη στα αποδυτήρια. Υπάρχει σεβασμός από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Γνωρίζουν ότι μπορεί να αποδώσουν άσχημα, όχι όμως και να μην καταβάλλουν προσπάθεια. Υπάρχει αρμονία στα αποδυτήρια».

Ο Αναστόπουλος

Σε δυο σημεία κρίθηκε το ματς σύμφωνα με το Νίκο Αναστόπουλο, προπονητή του Πανιωνίου. Στις δηλώσεις του σημείωσε: «Ανάλογα με την κρισιμότητα του αγώνα, έγινε καλό ματς. Δυο ήταν τα καθοριστικά σημεία, το οφσάιντ του Αραβίδη και το γκολ της Βέροιας στο 37’. Στο β’ μέρος η Βέροια ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία. Εμείς ανεβάσαμε την απόδοσή μας, μειώσαμε αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Συνεχίζουμε, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Πλατανιά. Είναι τελικός» είπε ο κ. Αναστόπουλος και δεν δέχθηκε ερωτήσεις.