Ο Διονύσης Ρακόπουλος και η Βίκη Δρίζη υποψήφιοι με τον Παναγιώτη Γκυρίνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η παράταξή Γκυρίνη ανακοινώνει ότι ο Διονύσιος Ρακόπουλος του Διονυσίου, αγρότης στο επάγγελμα από το Κλειδί επισκέφθηκε και συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Κλειδίου.

Ο Διονύσης Ρακόπουλος ανήκει στη νέα γενιά, είναι 35 χρονών και κατοικεί στο Κλειδί και ασχολείται με την γεωργία. Είναι παντρεμένος με την Δροσιά Κακαμούκα και πατέρας ενός παιδιού.

Και η Βίκυ Δρίζη στο πλευρό του Π. Γκυρίνη

Χτες το βράδυ η Βίκυ Δρίζη επισκέφθηκε τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας και επικεφαλής της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Παναγιώτη Γκυρίνη με τον οποίο συζήτησε και συναποφάσισαν να ενώσει τις δυνάμεις της στην κοινή προσπάθεια που καταβάλει ο συνδυασμός για να θέσει τέλος στον κατήφορο του δήμου. Η κ. Δρίζη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην ενότητα της Αλεξάνδρειας.

Αμέσως μετά την συνάντηση η κ. Δρίζη δήλωσε: «Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του κ. Γκυρίνη να συμμετάσχω στον συνδυασμό «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και να προσφέρω στα κοινά. Τα προβλήματα που υπάρχουν στον τόπο μας εξακολουθούν να υπάρχουν και πρέπει όλοι συμβάλλουμε ώστε να λυθούν. Θα αγωνιστώ για έναν καλύτερο δήμο με όσες δυνάμεις διαθέτω».