Το εκλογικό κέντρο και η δημόσια πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Νιόβης Παυλίδου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

niovi kentro1

«Πυρετωδώς» ετοιμάζεται ο χώρος που θα αποτελέσει το κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά». Πρόκειται για ένα μικρό και «ζεστό» ισόγειο κατάστημα, μακριά από το παραδοσιακό εμπορικό κέντρο αφού, από την αρχή, η υποψήφια περιφερειάρχης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου υπογράμμισε ότι «με βάση τη φιλοσοφία του συνδυασμού, το εκλογικό μας κέντρο θα είναι λιτό και σίγουρα μακριά από το κέντρο της πόλης». Νωρίς σήμερα το πρωί, μάλιστα, η ίδια η κα Παυλίδου βρέθηκε στο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Όλγας 15 και παρακολούθησε την πορεία των εργασιών.

Εν τω μεταξύ, στην ιστοσελίδα της παράταξης politesmprosta.gr καθώς επίσης και στη σελίδα του facebook του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά- Νιόβη Παυλίδου» έχει αναρτηθεί η δημόσια πρόσκληση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο. Σ' αυτή, αναφέρονται τα εξής:

«O συνδυασμός μας «Πολίτες μπροστά!» με επικεφαλής την Νιόβη Παυλίδου διεκδικεί την εντολή των κατοίκων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να ανατρέψει το σκηνικό της κομματικής περιχαράκωσης και ακινησίας, για να φέρει νέους, ικανούς ανθρώπους στο προσκήνιο της πολιτικής, ανθρώπους με κοινωνικά και όχι κομματικά διαπιστευτήρια.

Ο συνδυασμός μας καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξάρτητα από ιδεολογική ή πολιτική αφετηρία, που συμφωνούν με το πρόγραμμά μας και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας ή να βοηθήσουν στην εκλογική καμπάνια, να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους ως υποψήφιοι/ες ή ως εθελοντές/ριες.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για υποψηφιότητα (ένα βιογραφικό σημείωμα 200 λέξεων, με απαραίτητα τα στοιχεία επικοινωνίας – e-mail, σταθερό και κινητό τηλέφωνο) μπορεί να κατατίθεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Η διαδικασία κατάθεσης θα διαρκέσει από τις 2 ως τις 7 Απριλίου 2014.»