Ο Σιαφαρίκας αντικαταστάτης του Μπίλλη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

safarikas alexis

Ο Γερμανός Σιαφαρίκας θα είναι ο αντικαστάτης του Λεωνίδα Μπίλλη στο Μακροχώρι. Οι συζητήσεις με τον Νίκο Καρύδα δεν οδήγησαν σε...γάμο και αμέσως μετά η διοίκηση της Ένωσης συμφώνησε με τον Γερμανό Σιαφαρίκα. Στην ανακοίνωσή του το Μακροχώρι αναφέρει:

"Μετά την παραίτηση του πρώην πλέον προπονητή μας Λεωνίδα Μπίλη, η οποία έγινε δεκτή και τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας, η διοίκηση της ομάδας μας κινήθηκε γρήγορα και νέος τεχνικός της ομάδας μας είναι ο νεαρός και φέρελπις προπονητής Γερμανός Σιαφαρίκας.

Ο μόλις 39χρονος (10/7/1975) πρώην προπονητής του Νηρέα Βέροιας συμφώνησε το πρωί με τον πρόεδρο της ομάδας μας και νωρίς το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την νέα ομάδα.

Ο νέος προπονητής του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ακαδημία Βέροιας, συνέχισε στην Κουλούρα και την Νέα Γενεά Νικομήδειας ενώ τον τελευταίο καιρό καθόταν στον πάγκο της ομάδας του Νηρέα Βέροιας η οποία συμμετέχει στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης Γερμανός Σιαφαρίκας δήλωσε στο makrochorifc.gr: «Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω την διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Βούλγαρη, που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω στην ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησα σαν ποδοσφαιριστής.

Ο προηγούμενος προπονητής έχει πετύχει πολλά με αυτήν την ομάδα και την έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Βραχυπρόθεσμος στόχος μου είναι να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα και εν συνεχεία να φτάσουμε όσο ποιο ψηλά μπορούμε.

Η πρώτη προπόνησή μου πήγε πολύ καλά, το υλικό είναι πολύ καλό και απαρτίζεται από παιδιά με πολύ ταλέντο και καλούς χαρακτήρες.

Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η δουλειά μας θα φανεί όμως τις επόμενες μέρες στον αγωνιστικό χώρο»".