Ο Θωμάς Μανιόπουλος υποψήφιος με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

manipoulos karapan

Ο Μανιόπουλος Θωμάς, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην εκλογική περιφέρεια Αποστόλου Παύλου. Σε δήλωσή του αναφέρει:

''Έπειτα από 18 χρόνια δραστηριοποίησης μου στο χώρο του εμπορίου και τώρα ως διοικητικός υπάλληλος στο δήμο Αντιγονιδών έμαθα να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ανάγκες του ευρύτερου δήμου, τις αγωνίες των συμπολιτών μου, να ζω ανάμεσα τους και να βιώνω την καθημερινότητα τους. Μελημά μου είναι η επανεκκίνηση του ευρύτερου δήμου μας μέσω της τουριστικής προβολής καθώς και του εμπορίου ώστε να δοθούν ευκαιρίες ανάπτυξης και δημιουργίας σε κάθε τομέα.

Δηλώνω παρόν στην «Δύναμη Πολιτών» γιατί έχει όραμα αλλά και πρόγραμμα το οποίο θα θέσει σε τροχιά ανάπτυξης τον ευρύτερο δήμο. Εμπιστεύομαι τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και την ομάδα του για την καθαρότητα του λόγου του, για το οραμά του, για το πρόγραμμά μας. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στο βαθμό που με αναλογεί , να ακούω, να κατανοώ και να προσπαθώ να δίνω λύσεις στα πρόβλημα που αφορούν την καθημερινότητα μας.

Στο προσκλητήριο της «Δύναμης Πολιτών», προχωρούμε όλοι μαζί , με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη του ευρύτερου δήμου Βέροιας.''