Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Παπαγιάννη στο Νοσοκομείο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΥΓΕΙΑ

papagiannis nosokomeio

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κος. Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Βεροίας. Συναντήθηκε εθιμοτυπικά με την άρτι αφιχθείσα Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα. Αν. Μπούρτζου, με την οποία είχε σύντομη συζήτηση όπου αντηλλάγησαν απόψεις για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία. Ο κπς. Παπαγιάννης περιηγήθηκε διακριτικά στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου και συνομίλησε με εργαζόμενους, ιατρούς, νοσηλευτές και εν γένει υπαλληλικό προσωπικό καθώς και με πλείστους ασθενείς και συνοδούς τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας διαπίστωσε ότι το Νοσοκομείο Βεροίας δεν διάγει τις πλέον ένδοξες στιγμές του πολυετούς βίου του και ότι οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες, την περίοδο που διανύουμε, βασίζονται κυρίως στο φιλότιμο και ενίοτε την αυταπάρνηση των εργαζομένων παρά στην ουσιαστική αρωγή της συντεταγμένης Πολιτείας. Ο Γιάννης Παπαγιάννης εξήρε την, μετά από μεγάλη παύση, επαναλειτουργία με πλήρεις υπηρεσίες της γυναικολογικής- μαιευτικής κλινικής καθώς και την εγκατάσταση υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ που θα υποστηρίξουν τον αγώνα πολλών συμπολιτών μας και των οικογενειών τους στον αγώνα κατά της απεξάρτησης από ουσίες.

Ο Δήμος Βέροιας, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, πρέπει να πάψει να παρακολουθεί άπραγος και σε πολιτική αφασία τα τεκταινόμενα σε βάρος της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας και την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, οι οποίες αποβαίνουν τραγικές έως μοιραίες σε βάρος μας, και να δράσει ενεργά υπέρ της στήριξης, θεσμικής και υλικής, του Νοσοκομείου Βεροίας. Τον υποψήφιο Δήμαρχο κο. Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Αδαμίδου Άννα, Αμοιρίδης Γεώργιος, Ανεμοπούλου Νάνσυ, Βουλγαροπούλου Μαρία Γκαϊτατζής Νικόλαος, Δερβεντλής Κώστας, Ελευθεριάδου Σοφία, Θεοδωρίδου Αρετή, Κοντολέων Στέλλα, Μουταφτσή Χριστίνα, Μποζίδου Ελίνα, Ορφανίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Ταράσιος, Σταμπολή Υακίνθη, Στεφανίδης Σπύρος, Συροπούλου Τζένη, Τσανακτσίδης Δημήτρης, Τσαπαλιάνας Βασίλης, Τσολακίδου Ελένη.