Η Τασούλα Λαζαρίδου υποψήφια με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

lazaridoy karapan

Υποψήφια με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη θα είναι στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου η Αρχιτέκτων Μηχανικός Αναστασία Λαζαρίδου. Σε δήλωσή της η κ. Λαζαρίδου αναφέρει: 

«Η συμμετοχή στα κοινά, με όποια μορφή, δεν είναι δικαίωμα, είναι υποχρέωση. Σʼ αυτά τα δύσκολα χρόνια της απαξίωσης της πολιτικής, η ευαισθησία μου ως άνθρωπος και η αγωνία μου για την πορεία του τόπου που μου πρόσφερε απλόχερα επαγγελματική καταξίωση και στέρεες φιλίες, οφείλω να δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα από τη συνύπαρξη, τη συνευθύνη και τη συνέργεια με ανθρώπους που αγωνιούν και βάζουν τα στήθια τους μπροστά. Για να συμβάλω κι εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο έργο που σχεδιάζεται, επιλέγω τη «Δύναμη Πολιτών» και τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, με στόχο να συνδράμω μαζί με όλους τους πολίτες και όλες μου τις δυνάμεις, για να καταφέρουμε έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, με αναπτυξιακή προοπτική, τον δήμο Βέροιας που όλοι ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας».

«Η Τασούλα έχει τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις ικανότητες να βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδιασμών μας για τον νέο Δήμο της Βέροιας. Την ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη. Μαζί, έχουμε να κάνουμε πολλά», τονίζει ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης.