Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις – διαγραμμίσεις στη Βέροια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Την επιδιόρθωση και αποκατάσταση των φθαρμένων ασφαλτοταπήτων στην πόλη της Βέροιας, ξεκίνησε εδώ και μια βδομάδα ο ανάδοχος εργολάβος. Υπενθυμίζεται πως ότι οι λακκούβες που δημιουργούνται κυρίως κατά τη χειμερινή περίοδο στο οδόστρωμα, επιδιορθώνονται όταν οι θερμοκρασίες στην ατμόσφαιρα ανέβουν για να είναι δυνατή η χρήση ασφαλτικού μίγματος με επιτυχία. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ακολουθεί κάθε χρόνο συγκεκριμένο προγραμματισμό τέτοιων τεχνικών παρεμβάσεων σε όλη την έκταση του οδικού δικτύου του Δήμου μας.
Ειδικά φέτος, λόγω της κυκλοφορίας πολλών βαρέων οχημάτων και μηχανημάτων τα οποία  χρησιμοποιούνται στα έργα της αστικής ανάπλασης η καταπόνηση του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πόλης ήταν πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να εντοπίζονται ζημιές (λακκούβες) σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της πόλης.

Με τους ρυθμούς που εξελίσσονται οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, εκτιμάται ότι εντός ολίγων ημερών, οι λακκούβες που ταλαιπωρούν τους πολίτες, θα αποκατασταθούν στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου της πόλης .

Επίσης ξεκίνησαν οι εργασίες διαγράμμισης των διαβάσεων μπροστά στα σχολεία.