Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο Λ. Τσαβδαρίδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΔΑ

Διευρύνονται οι αρμοδιότητες αλλά και ο κοινοβουλευτικός ρόλος του Αναπληρωτή Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη, έπειτα από την απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη να τοποθετήσει τον Βουλευτή σε μία επιπλέον Επιτροπή της Βουλής και πιο συγκεκριμένα, ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
 
Η συγκεκριμένη Επιτροπή Επεξεργάζεται και εξετάζει ή ψηφίζει νομοσχέδια και προτάσεις νόμων αρμοδιότητας των Υπουργείων α) Εσωτερικών, β) Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, γ) Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δ) Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ε) Γενικών Γραμματειών Μέσων Ενημέρωσης και Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και συζητά θέματα συναφή με την αρμοδιότητά της.
 
Υπενθυμίζεται ότι πέραν της συγκεκριμένης Επιτροπής, ο κ. Τσαβδαρίδης είναι κατά την τρέχουσα Κοινοβουλευτική Περίοδο Πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής των Ελλήνων, καθώς και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών.