Υποψήφιος με τον Κώστα Βοργιαζίδη ο ψυχοθεραπευτής - ψυχίατρος Ηλίας Γραμματικόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

gramatikopoylos vorgia

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" θα είναι ο ψυχοθεραπευτής - ψυχίατρος Ηλίας Γραμματικόπουλος. Σε δήλωσή του ο κ. Γραμματικόπουλος αναφέρει:

"Είναι γεγονός ότι ο κόσμος είναι κουρασμένος από υποσχέσεις, θυμωμένος από την απραξία και απογοητευμένος από τις επιλογές των «εκλεκτών» του. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος πονάει και βασανίζεται γιατί του έχουν αφαιρέσει την ελπίδα καθώς αιωρείται μια συνεχής «άγνωστη» απειλή πάνω από το κεφάλι του. Είναι γεγονός ότι βιώνουμε μια κρίση, όχι μόνο οικονομική, αλλά κυρίως κοινωνική και «αξιών».

Για όλους αυτούς τους λόγους, θυμήθηκα ένα πολύτιμο δώρο που μου έκανε μια πολύ καλή μου φίλη όταν άνοιγα το ιατρείο μου: τον «όρκο του Μέγα Αλέξανδρου» μετά το τέλος των πολέμων – καθώς και τώρα μας βομβαρδίζουν συνεχώς με παρόμοια μηνύματα, όπως πόλεμος, μάχες, κρίση που δίνουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς.

Στον όρκο αναφέρει: «δεν χωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενόμυαλοι, σε Έλληνες και Βαρβάρους...δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών, ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν...τους καταμερίζω με ένα μόνο κριτήριο, την ΑΡΕΤΗ...και θα ήθελα να μην είστε μόνον υπήκοοι της κοινοπολιτείας μου, αλλά μέτοχοι, όλοι συνέταιροι....όσο περνάει από το χέρι μου, θα προσπαθήσω να συντελεστούν αυτά που υπόσχομαι».

Με αυτά τα λόγια, έκανα την επιλογή να συμμετέχω στα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Βέροιας, με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, χωρίς να υποσχεθώ κάτι, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσω με όση ΓΝΩΣΗ και ΔΥΝΑΜΗ έχω, χωρίς διακρίσεις, χωρίς νέο και παλιό, χωρίς χρώματα, χωρίς πολλά λόγια.

Η επιλογή ας γίνει με κριτήριο την ΑΞΙΑ και την ΑΡΕΤΗ του καθενός.

Η Βέροια μας χρειάζεται όλους, αλλά χρειάζεται και μια ταυτότητα".