Φαρμακοποιοί Ημαθίας: "Λαϊκή οργή για την στάση των τριών βουλευτών Ημαθίας της ΝΔ"

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΥΓΕΙΑ

farmakopoioi

Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Γενική Συνέλευση φαρμακοποιών Ημαθίας σε πλήρη απαρτία, αποφάσισε ομόφωνα να σταματήσει την απεργιακή κινητοποίηση ξεκινώντας κινητοποίηση με τα φαρμακεία σε λειτουργία.

Οι φαρμακοποιοί της Ημαθίας εκτιμώντας την στάση των πολιτικών σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και σε τοπικό, θα αναδείξουν μέσα από τα φαρμακεία τους την παράδοση του φαρμακείου της γειτονιάς στα μεγάλα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά και τα ξένα (όπως επίσης και της Ημαθίας) και την κατάργηση του κοινωνικού του ρόλου.

Οι 153 φαρμακοποιοί της Ημαθίας θα αξιολογήσουν την στάση των τριών βουλευτών της Ημαθίας, αλλά και τη στάση του ΠΑΣΟΚ στη βουλή παρά το ότι δεν εκπροσωπείται στην Ημαθία και θα την μετατρέψουν σε λαϊκή οργή ενάντια στην μνημονιακή πολιτική που καταργεί το κοινωνικό κράτος, μετατρέπει το κοινωνικό αγαθό φάρμακο σε προϊόν κατανάλωσης και εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα από τα οποία παίρνει εντολές.

Τέλος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες για τη στάση του Ανεξάρτητου βουλευτή κ Γιοβανόπουλου στην ψηφοφορία στη βουλή".