Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας υποδέχθηκε Σέρβους μαραθωνοδρόμους

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΣΤΙΒΟΣ

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου και ώρα 18:00 τερμάτισαν έπειτα από μία διαδρομή 300 περίπου χιλιομέτρων 11 Μαραθωνοδρόμοι δρομείς του Σερβικού Συλλόγου Δρομέων «Ευγενική καρδιά». Το τόλμημα αυτό έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος τους «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ» - MEMORIAL MARATHON και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανθρωπιστική βοήθεια που παρείχε η πόλη μας Βέροια κατά την περίοδο των βομβαρδισμών της Σερβίας και εις ανάμνηση των θυμάτων της επίθεσης του 1999.

Τους Σέρβους Μαραθωνοδρόμους υποδέχτηκαν αρχικά στο ΕΑΚ Μακροχωρίου μέλη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας οι οποίοι συνόδεψαν τους δρομείς τρέχοντας έως το Δημαρχείο Βέροιας οπού εκεί τους περίμενε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Παυλίδης Παύλος και η Αντιπρόεδρος κ. Γαϊτάνου Χριστίνα καθώς και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος με τον Αντιδήμαρχο κ. Μαυροκεφαλίδη Νικόλαο. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου ακολούθησε μια μικρή εκδήλωση.

Οι Σέρβοι δρομείς ξεκίνησαν τρέχοντας στις 24-03-2014 μπροστά από το ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι έως ότου να καταλήξουν στο Δημαρχείο της Βέροιας.

Οι Σέρβοι δρομείς εναλλάσσονταν στο δρόμο κάνοντας κάποια χιλιόμετρα και παραδίνοντας τη θέση τους στους υπόλοιπους δρομείς που επέβαιναν στα συνοδευτικά αυτοκίνητα.