Ανεξάρτητη και κεντροαριστερή χαρακτήρισε την παράταξή της η υποψήφια Περιφερειάρχης Νιόβη Παυλίδου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

pavlidoy niovi

Περιοδεία στην Ημαθία έκανε η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου και στο πλαίσιο της επίσκεψής της παρουσίασε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την υποψηφιότητά της. Η κ. Παυλίδου δήλωσε ανεξάρτητη υποψήφια και πρόσθεσε ότι μπήκε στον πολιτικό στίβο μετά την συμμετοχή της στην "Ελιά". Σημείωσε ότι έχει ένα πρόβλημα αναγνωρισιμότητας επειδή δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο και τοποθέτησε την παράταξή της στην κεντροαριστερά και το μεταρρυθμιστικό κέντρο. Επίσης είπε ότι την υποψηφιότητά της υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ, η "Δημιουργία Ξανά", η "Δράση", η Π80 και οικολογικές οργανώσεις.

"Έχουμε επισκεφθεί τους περισσότερους νομούς και η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία. Ο κόσμος είναι σκεπτικός και θα παρακολουθήσει από μακριά την πρόταση που θα του σερβίρουν" τόνισε η κ. Παυλίδου.

Σε ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμο το πρόγραμμά της, απάντησε ότι αυτό θα γίνει σύντομα και πρόσθεσε ότι για την Ημαθία, κεντρικοί άξονες θα είναι η επιστημονική στήριξη τους πρωτογενή τομέα με στόχο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και ο τουρισμός.

Όσον αφορά τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό της, απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμη για την Ημαθία ωστόσο δεν θα αργήσουν να γνωστοποιηθούν οι υποψήφιοί της περιφερειακοί σύμβουλοι.