Εντός έδρας ήττα για τα Λευκάδια από τον Ρήγα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

lekadia 2013  2014

Μπορεί τα Λευκάδια να ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης καλύτερα από τον Ρήγα Φεραίο, δεν κατόρθωσαν όμως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έχασαν με 0-2.

Τα Λευκάδια είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μόλις στο 8’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού, ωστόσο ο Έξαρχος που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών έστειλε την μπάλα άουτ.

Παρά το άστοχο πέναλτι, συνέχισαν την πίεση και στο 12’ μια σέντρα – σουτ του Μπρέγκου χτύπησε στο δοκάρι.

Παρά την πίεση που δέχθηκαν, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31’. Ο Σπαθής εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε σε κάποιο σώμα και κατέληξε στα δίχτυα.

Τα Λευκάδια απέτυχαν να ισοφαρίσουν στο 38’ με τον Έξαρχο και σαν να μην έφτανε αυτό, δέχθηκε λίγο αργότερα και δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Κουβελά και ο Σπαθής έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος τα Λευκάδια διατήρησαν τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να σημειώσουν τέρμα και να μπουν στην διεκδίκηση του ματς.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντιπάλου αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, στο 81’ ο Λαμπριανίδης έκανε ένα δυνατό σουτ που απόκρουσε δύσκολα ο Κεφαλάς και στο 85’ απευθείας φάουλ του Έξαρχου απόκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Λευκάδια: Παπαδόπουλος, Κόλα (85′ Παρσόπουλος), Μουρατίδης (46’ Κουκουράκης), Έξαρχος, Μισαηλίδης Μ., Μισαηλίδης Π., Πίτος, Μπρέγκου, Λαμπριανίδης, Σημιχανίδης, Δημητριάδης

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Γουτούλης, Κόκας, Σπάθης, Γούτσιος, Αλεξίου, Χατζής (71′ Ζενούνι), Μπλέτσας, Κουβελάς (87′ Ρηγίνος), Ζατσάι, Μπίκας (85′ Μπακάλης)