Έχασε από τη Νεοκαισάρεια το Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori rigas2

Την ήττα με 0-1 από την διεκδικήτρια της ανόδου Νεοκαισάρεια γνώρισε την Κυριακή του Μακροχώρι. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στο ένα γκολ, που σημειώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 33' ο Παμλίδης ανατράπηκε από τον Σαλέπη, κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Παυλίδης αλλά ο Σταματέλος απόκρουσε.

Η καλύτερη στιγμή για το Μακροχώρι στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 43' όταν ο Ηλιάδης πήρε την κεφαλιά από καλή θέση, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή. Στο 46' ο Παμλίδης έκανε σουτ από καλή θέση αλλά απόκρουσε ο Σταματέλος και στο 47' κεφαλιά του Βούλγαρη πέρασε άουτ.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο το Μακροχώρι άγγιξε το γκολ στο 74'. Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Αντώνη Ηλιάδη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι.

Το ματς κρίθηκε στο 84'. Ο Παμλίδης μετά από ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μακροχώρι (Λ. Μπίλης): Σταματέλος, Συμεωνίδης, Μαυριδόγλου, Ηλιάδης Γρ., Σαλέπης, Πιέτρα, Ηλιάδης Α., Γεωργίου, Βούλγαρης (71' Τζεϊρανίδης), Τσακαλίδης (77' Σαρηγιαννίδης), Ελευθεριάδης

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Στύλος): Σακελλαρίδης, Οικονόμου, Γελαδάρης (82' Μπαγγέας), Δημητρίου, Τασσίδης, Τζιάμας (46' Λάλας), Παυλίδης, Παμλίδης, Τρικαλόπουλος, Κυρτέγος (65' Ευαγγελόπουλος), Μακράκης.