Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας αναφέρει:

"Έκπληκτοι αλλά και αγανακτισμένοι καταγγέλλουμε όλους αυτούς (γνωστούς και αγνώστους) που μεθόδευσαν έτσι ώστε το νοσοκομείο Νάουσας να μην εκπροσωπείται πια από κανέναν Ναουσαίο.

Ο καθυστερημένος διορισμός των μελών του Δ.Σ. του νοσοκομείου Ημαθίας έχει να κάνει λόγω των έντονων ζυμώσεων όλο αυτό το διάστημα από παράγοντες κυρίως βουλευτών που θεωρούν τσιφλίκι τους κάθε δημόσιο οργανισμό όπου μπορούν να διορίζουν και να καθαιρούν όποιους θεωρούν αρεστούς ή μη.

Το είχαμε επισημάνει από καιρό όταν ο τότε εκτελών χρέη διοικητού κ. Βογιατζής προκήρυξε άρον-άρον εκλογές εκπροσώπων των γιατρών και των εργαζομένων με αποτέλεσμα την άνιση αυτή εκλογική αναμέτρηση να προβεί σε βάρος του νοσοκομείου μας.

Σήμερα το υπουργείο Υγείας με πολύ μεγάλη καθυστέρηση δίνει την χαριστική βολή στο νοσοκομείο μας διορίζοντας ανθρώπους από τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια και κανέναν από τη Νάουσα.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να είναι σε ετοιμότητα για να αντιδράσουμε δυναμικά σε κάθε απόφαση τους που θα έχει σκοπό στην περαιτέρω αποδυνάμωση του νοσοκομείου μας.

Επίσης καλούμε τη δημοτική αρχή, τους υποψήφιους δημάρχους, την επιτροπή αγώνα και τους φορείς της πόλης να πράξουν το αυτονόητο και να αντιδράσουν δυναμικά κατά αυτής της απόφασης."