Για βήμα παραμονής στο Αγρίνιο η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria panaitolikos bargan

Το αποφασιστικό βήμα που θα της επιτρέψει να παραμείνει και τη νέα περίοδο στην κατηγορία θα επιχειρήσει το Σάββατο το μεσημέρι (3μμ) στο Αγρίνιο η Βέροια. Απέναντι στον πολύ δυνατό αλλά και αδιάφορο βαθμολογικά Παναιτωλικό, η Βέροια θα επιχειρήσει να σημειώσει μια εκτός έδρας νίκη για να αποκτήσει πλεονέκτημα στην υπόθεση παραμονή.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα είναι γνωστά. Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπάρμπα, Αμαραντίδη, Καλτσά και Οστοϊτς.

Η αποστολή της Βέροιας έχει ως εξής: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζιμογιάννης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Σιόντης, Τραπ, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονάλβες, Μάνος και Μεληκιώτης.

Με Μπόγιοβιτς και Τζούνιορ ο Παναιτωλικός

Με Μπόγιοβιτς και Τζούνιορ που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο ματς, θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός κόντρα στην Βέροια. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν σε σχέση με τον αγώνα της Νέας Σμύρνης οι Μύγας και Πασάς, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Θεοδωρίδης.

Η αποστολή αποτελείται από τους Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Τζούνιορ, Καλί, Μαρτίνες, Πόι, Κούσα, Κουτρομάνο, Μπακάκη, Παπουτσογιαννόπουλο, Σφακιανάκη, Ράφαελ, Στεφανάκο.