Τι δήλωσαν Καντιμοίρης - Μπεν για το ματς με τον Ατρόμητο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria atromitos

Στον Τραπ αφιέρωσε την ισοπαλία με τον Ατρόμητο ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Καντιμοίρης. Ο γκολκίπερ της ομάδας της Ημαθίας έκανε λόγο για ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να σωθούμε στη Σούπερ Λιγκ, πρώτα απ' όλα κατ' αρχήν θέλουμε να αφιερώσουμε την ισοπαλία όλη η ομάδα στον συμπαίκτη μας τον Τραπ, περνάει ένα προσωπικό πρόβλημα με τον πατέρα του κι είναι αφιερωμένη στον Τραπ αυτό το Χ».

Για το αν το γκολ του Ατρόμητου άλλαξε τα πλάνα της Βέροιας:
«Όχι, σίγουρα εντάξει όταν δέχεσαι ένα γκολ μέσα στην έδρα σου σίγουρα σε επηρεάζει, αυτό όμως πιστεύω δεν φάνηκε στο παιχνίδι, έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες με λίγες φάσεις στα δύο, στις δύο εστίες, αυτό ήταν το πλάνο μας και πιστεύω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία».

Για το που βάζει πλέον τον πήχη η Βέροια:
«Εντάξει, σίγουρα ο πήχης ανεβαίνει, εμείς δεν θα το κοιτάξουμε αυτό, κοιτάμε εδώ και 4-5 παιχνίδια, κοιτάμε μόνο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παίρνουμε βαθμούς κι αυτό είναι σημαντικό και όπου πάει, εμείς κοιτάμε να σώσουμε την κατηγορία».

Για το ότι η Βέροια δεν χάνει στα τελευταία παιχνίδια:
«Εντάξει, σίγουρα με την έλευση του κυρίου Ντόστανιτς απ' την αρχή που έχει έρθει στην ομάδα έχει περάσει μια φιλοσοφία ώστε η ομάδα να μην δέχεται εύκολα γκολ και να προσπαθεί να δημιουργήσει εκεί που πονάνει οι αντίπαλες ομάδες κι αυτό δουλεύουμε όλη τη βδομάδα στην προπόνηση κι αυτό μας βγαίνει».

Οι δηλώσεις του Μπεν:

Για το αν θέλει να βγει πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ:

«Η σχέση ήταν να κάνω πιο πολύ, να βοηθήσω την ομάδα, δεν είχα στο μυαλό μου να είμαι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Πήραμε έναν βαθμό με τον Ατρόμητο, έναν δύσκολο αντίπαλο, θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε τη δουλειά και την προσπάθειά μας».

Για το αν αισθάνεται ωραία με τα γκολ που πετυχαίνει:
«Κάθε μέρα, κάθε βδομάδα δουλεύω σκληρά σε σχέση με κάθε παιχνίδι, τώρα νιώθω καλά, έχω πολύ δύναμη και νιώθω με το γκολ ανοιχτός και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με τον τρόπο που ξέρω, δίνοντας τα όλα και άμα έχω ευκαιρία να σκοράρω».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων της Σούπερ Λικγ για την απόκτησή του:
«Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία, έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, στο τέλος θα δούμε, με το καλό να μείνει η ομάδα και θα είμαι ευχαριστημένος αν γίνει να παίξω σε άλλο πιο υψηλό επίπεδο».

Για το αν το σημερινό αποτέλεσμα ήταν βήμα παραμονής:
«Βεβαίως σήμερα μας έδωσε δύναμη ο βαθμός γιατί παίξαμε με δύσκολο αντίπαλο που είναι πολύ πιο ψηλά από μας. Θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια που μας περιμένουν».