Ισόπαλη με τον Ατρόμητο η Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria atromitos

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Ατρόμητο. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος με πέναλτι και η Βέροια ισοφάρισε στο φινάλε με τον ίδιο τρόπο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι τελικές προσπάθειες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Οι γηπεδούχοι χωρίς να απειλήσουν, εκμεταλλεύτηκαν την προσωρινή έξοδο του Μπάρμπα, για πρώτες βοήθειες όταν σχίστηκε το κεφάλι του, και με τον Παπαδόπουλο κέρδισαν πέναλτι. Ο φορ του Ατρομήτου πετάχτηκε στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας και ο Αμαραντίδης τον ανέτρεψε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ούμπιντες και έγραψε το 0-1.

Η Βέροια δεν κινδύνευσε σε άλλο σημείο αλλά ούτε προβλημάτισε τον αντίπαλο. Ένα καλό σουτ του Μπεν στο 5’ που πέρασε άουτ κι ένα του Γεωργιάδη στο 20’ που μπλόκαρε ο Τσενάμο ήταν όλες κι όλες οι απειλές της.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 51'. Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Παπαδόπουλος το σουτ απ' την καρδιά της περιοχής για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Καντιμοίρης και να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ και στο 62’. Ο Μπρίτο πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ούμπιντες, ο Καντιμοίρης σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε την μπάλα.

Η Βέροια έκανε αισθητή την παρουσία της στην επίθεση, για πρώτη φορά στο ματς, στο 72’. Σουτ του Παυλίδη από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88’ πολύ ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, ο Ναπολεόνι έκανε το σουτ απ' την περιοχή, ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.

Στο φινάλε η Βέροια ισοφάρισε. Στο 89’ ο Κουκουλάκης έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ντόγου από τον Φυτανίδη και ο Μπεν έγραψε το 1-1.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (85’ Ντόγος), Σιόντης (81’ Μάνος), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (68’ Παυλίδης), Γκονσάλβες.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (69’ Φωτάκης), Παπαδόπουλος (81’ Ναπολεόνι), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ουμπίδες (90’ Ταβάρες), Πίτου Γκαρσία.