Η Σοφία Φελέκη και ο Αθανάσιος Σταφυλίδης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Γιάννη Παπαγιάννη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

Η θεολόγος Σοφία Φελέκη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη.

Σε δήλωση της τόνισε: "Σε μια δύσκολη συγκυρία, σε καιρούς χαλεπούς, όταν η απαξίωση γίνεται σημαία για τους περισσότερους και η αποδόμηση της κοινωνίας εφιάλτης, είναι πραγματική πρόκληση η ενασχόληση με τα κοινά. Ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα για τη διεκπεραίωση μιας ειλικρινά διαφανούς και ανιδιοτελούς πορείας, που ίσως θα σημάνει την απαρχή μιας νέας εποχής. Μιας σύγχρονης πραγματικότητας χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες, παρά μόνο με τη διάθεση η Αλήθεια να γίνει ο φάρος που θα φωτίζει το δρόμο της επιλογής.

'Ετσι κι εγώ θέτω ταπεινά την υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό “Δικαίωμα για Νέα  Βέροια” στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη με την υπόσχεση και την απόλυτη δέσμευση στη διαφάνεια".

stafilidis papagiannis

Επίσης, ο Αθανάσιος Σταφυλλίδης δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για νέα Βέροια του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Ο Αθανάσιος Σταφυλλίδης είναι στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ένωσης Αποστόλου Παύλου και είναι συνταξιουχος.