Ο Θεόδωρος Σαρκατζής, η Μαρία Μπούχτση και ο Γεώργιος Αμοιρίδης υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαγιάννη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

sarkatzis papagiannis

Ο Θεόδωρος Σαρκατζής δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Ο Θεόδωρος Σαρκατζής είναι τελειόφοιτος στο Τ.Ε.Ι Δημοσίων Σχέσεων και κατοικεί στο Τρίλοφο.

mpouxtsi papagiannis

Η Μπούχτση Μαρία δήλωσε και επίσημα την πρόθεση της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάνη. Η Μπούχτση Μαρία είναι ιδιωτική υπάλληλος κατάγεται από την Αγία Μαρίνα και κατοικεί στη Βέροια.

amoiridis papagiannis

Ο Γεώργιος Αμοιρίδης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη

Στην δήλωσή του αναφέρει: "Αποφάσισα σαν πρώην Έλληνας του εξωτερικού της Γερμανίας να κατέβω στις εκλογές και να στηρίξω το συνδυασμό του Γιάννη Μ. Παπαγιάννη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Θέλω να στηρίξω έναν αποφασιστικό, μορφωμένο, έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο με μία πετυχημένη πορεία στο χώρο του και όραμα για τη Βέροια. Αποφάσισα να συμμετέχω και να στηρίξω το έργο του για την πόλη μας την Βέροια. Την Βέροια, η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που δυσχαιρένουν τη ζωή των πολιτών. Οι κατεστραμμένοι δρόμοι, η έλλειψη υπονόμων κυρίως στα χωριά, η ανεπάρκεια των σχολείων, το πρόβλημα των σκουπιδιών, τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν παντού και χαλάνε την εικόνα της Βέροιας, το πρόβλημα στάθμευσης που δυσκολεύει τους πολίτες, είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα της πόλης μας. Συμμετέχω στο συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» γιατί πιστεύω στο όραμα και στις ικανότητες του Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη".