Η ΛΑΣ παρουσιάζει τους υποψηφίους της στη Νάουσα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΝΑΟΥΣΑ

dimarheio naousas

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στις 19,00μ.μ στο «Κιόσκι» Νάουσας θα γίνει παρουσίαση υποψηφίων με το ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζονται από το ΚΚΕ στο Δήμο Νάουσας και την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας .

"Για εμάς που στηρίζουμε το συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" αυτή η διπλή εκλογική μάχη έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Ο λαός μας καλείται να αναδείξει με τη ψήφο του τους εκπροσώπους του στους Δήμους, στις Περιφέρειες και στο Ευρωκοινοβούλιο, στις σημερινές συνθήκες της ολομέτωπης επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα γενικότερα. Η ψήφος πρέπει να αποτελέσει ένα βροντερό όχι, να σηματοδοτήσει σθεναρή αντίθεση σ' αυτή την επίθεση, στις πολιτικές δυνάμεις που την πραγματοποιούν, στα μονοπώλια και στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, που αυτές οι δυνάμεις υπηρετούν.

Και αυτές οι δυνάμεις είναι συγκεκριμένες, είναι γνωστές, ανεξάρτητα από το όνομα που θα δώσουν στους συνδυασμούς τους. Ανεξάρτητα αν θα εμφανιστούν ως «ανεξάρτητοι» ή ως «αντάρτες». Ο λαός μας έχει μακρόχρονη πείρα από τέτοια τερτίπια. Είναι οι δυνάμεις που πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και της επιχειρηματικότητας. Γνωριζόμαστε. Εμείς, ως «Λαϊκή Συσπείρωση» τόσο στους Δήμους όσο και στις Περιφέρειες, δεν κρύψαμε ποτέ ότι δεν είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε σταθερά, ακλόνητα εξαρτημένοι από τα λαϊκά συμφέροντα. Καθαρές κουβέντες: Στη διαμάχη κεφαλαίου-εργαζομένων παίρνουμε ξεκάθαρη θέση υπέρ του εργαζόμενου. Δεν θολώνουμε τα νερά. Και αυτή είναι η διαφορά μας από τους άλλους συνδυασμούς. Αυτή η αλήθεια επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, από όσα συνέβησαν στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια. Να γιατί παραμονές των εκλογών μπορούμε να σας κοιτάξουμε ίσια στα μάτια, με ήσυχη τη συνείδηση μας ότι πράξαμε το καθήκον μας, τιμήσαμε τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει απέναντι στα λαό μας και την εμπιστοσύνη σας" αναφέρει η ανακοίνωση της ΛΑΣ.