Μαθηματικός Διαγωνισμός στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

iev 

Ο Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμό «Καγκουρό», διοργανώνεται από την «Καγκουρό Ελλάς» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Μαθηματικών και θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του επίσημου εξεταστικού κέντρου για την πόλη μας στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι ήδη εντυπωσιακός ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Τετάρτη 19 Μαρτίου! Όλοι οι μαθητές που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους, και βεβαίωση συμμετοχής, ενώ σε περίπτωση διάκρισης τους αποδίδονται σημαντικά εκπαιδευτικά δώρα.

Η μεγάλη επιτυχία του διαγωνισμού έγκειται στο γεγονός ότι μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι τη Γ΄ Λυκείου χωρίς να έχουν ειδικές γνώσεις ή ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να αντιμετωπίσει κανείς τα θέματα του διαγωνισμού.

Η εμπειρία της συμμετοχής σε διαγωνισμούς αυτού του είδους καλλιεργεί το πνεύμα, αναπτύσσει τον υγιή ανταγωνισμό και συνεισφέρει στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του παιδιού! Άλλωστε τα μαθηματικά είναι μία κουλτούρα η οποία πρέπει να παρέχεται σε όλους καθώς καλλιεργούν την σκέψη και φέρνουν πνευματική ικανοποίηση.

Για εγγραφή στο διαγωνισμό απαιτείται συνδρομή 12 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα: www.kangaro.gr

Οι μαθητές των Σχολείων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, να επικοινωνήσουν με τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας Ι. Σαφαρίκα – Ι. Μπαρμπαρούση, με τον Υπεύθυνο Εξέτασης κ.Παναγιώτη Ποζιάδη ή με την κα. Σαραφοπούλου στην Γραμματεία του Σχολείου, κατά τις εργάσιμες ώρες στα τηλέφωνα 23310 75490-3 ή μέσω του fax 23310 75494.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!