Καντιμοίρης: «Τα διπλά κρατάνε την Βέροια»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

kantimiris

Ο Γιώργος Καντιμοίρης αναφέρθηκε στην καλή εκτός έδρας παρουσία της Βέροιας καθώς και στις αλλαγές προπονητών που έχουν γίνει σητν ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τερματοφύλακας της Βέροιας:

Για το γεγονός ότι έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή η ομάδα του εκτός έδρας: «Το πρόβλημα μας είναι εντός έδρας, όπου δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη εύκολα. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε εκτός έδρας. Το πιθανότερο είναι ότι έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Εντός χρειάζεται να δημιουργήσεις, ενώ εκτός περιμένεις. Πάντως, είμαστε καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές. Έχουμε συνεχόμενα διπλά και αυτά μας κρατάνε εκεί που είμαστε στον βαθμολογικό πίνακα. Ήρθαμε στην Αθήνα μόνο για να κερδίσουμε. Αφού δεν νικήσαμε τον Απόλλωνα εντός, θέλαμε μόνο τους τρεις πόντους με την Καλλονή».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών που έγιναν φέτος στην ομάδα: «Δεν είναι ότι καλύτερο οι συχνές αλλαγές προπονητών, για όλους μας, διότι είναι δύσκολο να προσαρμόζεσαι συνέχεια. Μας κράτησαν πίσω οι αλλαγές. Έχουμε ισορροπία με τον κύριο Ντόστανιτς, δείχνει θέληση και την περνάει στην ομάδα».

Για τον πρώτο σκόρερ της Βέροιας Μοχάμεντ Μπεν και τον αν βάζει σε σκέψη την ομάδα το γεγονός ότι σκοράρει κυρίως αυτός: «Δημιουργεί προβληματισμό, αλλά ο Μπεν έχει κάνει καλή χρονιά, έχοντας βοήθεια από τους συμπαίκτες, αλλά θα θέλαμε να έρχονται γκολ και από άλλους ποδοσφαιριστές. Είναι καλό παιδί και έχει έρθει για να παίξει ποδόσφαιρο, είναι δουλευταράς και κάνει αυτό που πρέπει. Ξέραμε ότι είναι καλός παίκτης και του βγαίνει στο γήπεδο».

Για την πολύ καλή επέμβαση που έκανε σε κεφαλιά του Λεοζίνιο: «Είναι δύσκολη γιατί έχει σκάσει στο χορτάρι Λεοζίνιο. Έδωσε δύναμη στην ομάδα, όπως είπαμε και στα αποδυτήρια».