Πρωτοβουλία Αγροτών: "Παραμένουμε σε διαρκή κινητικότητα"

ΑΓΡΟΤΙΚΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

agrotes kouloura new

Από την Πρωτοβουλία Αγροτών ανακοινώθηκαν τα εξής: "Εκλεισε προχθές ένας νέος κύκλος διεκδίκησης της «πρωτοβουλίας» των αγροτών με μια σειρά επαφών στο Ελληνικό κοινοβούλιο με τα πολιτικά κόμματα και τους ανεξάρτητους βουλευτές .

Η «πρωτοβουλία» έβαλε επιτακτικά το διεκδικητικό της πλαίσιο, αλλά και τις προτάσεις της για το «αγροτικό ζήτημα» στο σύνολό του .

Το ζητούμενο για μας ήταν και είναι να προκληθεί με διάφορους τρόπους (επερωτήσεις, προ ημερήσιας διάταξης διαδικασίες κ.λ.π. ) στην βουλή η συζήτηση, με αποκορύφωμα την κατάθεση του μίνι-φορολογικού νομοσχεδίου που προτίθεται να φέρει προς ψήφιση στην βουλή το Υπουργείο Οικονομικών . Η θέση που θα πάρουν σε όλες αυτές τις διαδικασίες τα κόμματα αλλά και οι βουλευτές της περιφέρειας θα καθορίσουν και την δική μας στάση απένατί τους . Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγροτικός κόσμος παραμένει σε διαρκή κινητικότητα εκφράζει τον θυμό του και την αγωνία του και σε κάθε περίπτωση είναι αυτός που θα κρίνει και τις εξελίξεις.

Η πρωτοβουλία των αγροτών βρίσκεται σε διαρκή κινητοποίηση, δεν έχει υποστείλει την σημαία του αγώνα και δεν θα την υποστείλει έως ότου ο αγώνας αυτός δικαιωθεί".