Γιορέντε: «Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το σκορ»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

kalloni-veria1
Οι παίκτες της Καλλονής, Γιορέντε και Φουρλάνος τόνισαν ότι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το παιχνίδι μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τη Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Γιορέντε: «Δεν θα ήξερα να το πω ξεκάθαρα. Ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. είχαμε κάποιες καλές φάσεις αλλά μετά τα τέρματα που δεχτήκαμε ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Δεν θα έλεγα ότι είχαμε αδυναμία να διαχειριστούμε καταστάσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά με βιαστικές κινήσεις προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και δεν τα καταφέραμε. Εμείς πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να μην προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας στον αντίπαλο. Ο αντίπαλος ήθελε πιο πολύ τη νίκη και την πήρε».

Φουρλάνος: «Η Βέροια ήταν πολύ καλά διαβασμένη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε πολλά λάθη. Η πίεση του ότι εάν νικούσαμε θα μέναμε στην κατηγορία μας έφερε νευρικότητα με αποτέλεσμα να δεχτούμε αρχικά ένα χαζό γκολ και μετά δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι η παραμονή».