Ο Μπεν "καθάρισε" με τρία γκολ την Καλλονή

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

kalloni-veria1

Μεγάλη νίκη σημείωσε στην Αθήνα επι της Καλλονης η Βέροια. Με σκορ τον Μπεν επικράτησε με 0-3 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. 

Το πρώτο μέρος ήταν κακό με πολλά λάθη και δίχως ευκαιρίες μέσα στις αντίπαλες περιοχές. Η Βέροια ήταν η πρώτη που απείλησε. Στο 5' ο Μπαργκάν επεχείρησε το σουτ με το εξωτερικό από το σημείο του πέναλτι αλλά ήταν αδύναμο και ο Χογκ μπλόκαρε. Η Βέροια έφτασε κόντρας το γκολ και στο 37'. Σουτ του Μπαργκάν από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χογκ κόρνερ, αφού χτύπησε σε πόδι. Η εκτέλεση κόρνερ έγινε απο τον Καλτσά από τα αριστερά, ο Σιόντης έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι αλλά η κεφαλιά του Βεργώνη πέρασε άουτ.

Η Βέροια στο 43' άνοιξε το σκορ. Ο Καλτσάς έκανε την κάθετη στον Μπεν, εκείνος με όμορφη ατομική ενέργεια στον Ζακουανί τον απέφυγε και πλάσαρε σωστά γράφοντας το 0-1.

Με την έναρξη του Β μέρους η Βέροια εχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκονζάλβες. Στο 51' ο παίκτης της Βέροιας μπήκε απο δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Χογκ απόκρουσε.

Η Καλλονή απάντησε άμεσα. Με την αποβολη του Σισοκό στο 51' για φάουλ ως τελευταίος παίκτης, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βγήκαν απειλητικοί μπροστά. Στο 54' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, η μπάλα ενώ πήγαινε γκολ, χτύπησε σε παίκτη της Βέροιας και κατέληξε κόρνερ. Στο 64' με απο γύρισμα του Ποντάνι από τα αριστερά, ο Λεοζίνιο πλάσαρε στην κίνηση, η μπάλα κόντρα ρε και χτύπησε στο δοκάρι. Στο 63' σουτ του Λεοζίνιο από τον άξονα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Βέροιας. Στο 73' σέντρα του Ποντάνι από τα αριστερά, ο Λεοζίνιο ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Καντιμοίρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Η Καλλονή εχασε τις ευκαιρίες αλλά η Βέροια σημείωσε τέρμα. Ο Μπεν ανατράπηκε απο τον Χογκ και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και έγραψε το 0-2. Η Βασίλισσα σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 86' πάλι με τον Μπεν. Ο Παυλίδης έκανε την μπαλιά στον Σιόντη, αυτός πάσαρε με την μία στον Καλτσά ο οποίος σούταρε, αρχικά απέκρουσε ο Χογκ αλλά ο Μπεν πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ. Στο 89' τετ α τετ του Τραπ από τα δεξιά, ο Χογκ πραγματοποίηςε σωτήρια επέμβαση και απόκρουσε σε κόρνερ

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά (87' Χωριανόπουλος), Μαρσέλο (74' Φουρλάνος) , Μανούσος, Ποντάνι (83' Καζάκης), Γιονάν Γκαρσία, Περόνε.

Βέροια (Ρ. Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Σιόντης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοιτς, Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (83' Παυλίδης), Καλτσάς, Γκονσάλβες (56' Τραπ).