Παρουσίασε τους πρώτους του υποψηφίους ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

karapanagiotidisi par1

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του παρουσίασε την Δευτέρα το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα μεγάλο αριθμό υποψηφίων. Στην τοποθέτησή του δήλωση σημείωσε:

«Πριν λίγες μέρες ανακοινώσαμε τη συγκρότηση συνδυασμού που θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Βέροιας.

Σήμερα παρουσιάζουμε ένα μεγάλο μέρος μελών που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και καταθέτουμε τη βασική μας φιλοσοφία, το όραμα και το συμπύκνωμα των προτάσεών μας για τον Δήμο Βέροιας.

karapanagiotidisi par2

Η δεύτερη Καλλικρατική περίοδος δεν θα είναι αυξημένη μόνο χρονικά… Η πενταετία που θα ξεκινήσει διοικητικά από την 1η Σεπτεμβρίου ξέρουμε ότι θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε προβλήματα. Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να αγωνιούμε, να ανησυχούμε, όχι σαν απλοί θεατές και παρατηρητές των εξελίξεων, αλλά σαν πολίτες με αίσθημα ευθύνης, τόλμη και αποφασιστικότητα.

Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τα πράγματα και λένε «γιατί»;

Υπάρχουν και αυτοί που ονειρεύονται κάτι καλύτερο και λένε «γιατί όχι»;

Είναι πώς βλέπεις το ποτήρι…. Άλλος το βλέπει μισοάδειο κι άλλος μισογεμάτο….

Η εποχή των σωτήρων, των ταχυδακτυλουργών και των φακίρηδων που περιφέρονταν τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, έχει περάσει… ‘Έτσι κι αλλιώς ουδέποτε μας εξέφραζε…

Εμείς δεν τάζουμε τον ουρανό με τα’ άστρα, όπως ενδεχομένως να κάνουν μερικοί, ούτε λέμε ότι έχουμε μαγικές συνταγές.

karapanagiotidisi par3Εκείνο το οποίο τονίζουμε, υπογραμμίζουμε και δεσμευόμαστε είναι ότι θα εξαντλήσουμε και την παραμικρή δυνατότητα για να αντλήσουμε τους εθνικούς, αλλά και τους ευρωπαϊκούς πόρους που έχει ανάγκη ο τόπος να στηριχθεί και να σταθεί όρθιος απέναντι στη λαίλαπα που μαστίζει τα πάντα…

Ο Καλλικράτης δημιούργησε πρωτοφανείς γιγαντισμούς, σε ότι αφορά τα διοικητικά μεγέθη. Ταυτόχρονα μεταφέρθηκαν στην αυτοδιοίκηση αρμοδιότητες και υποχρεώσεις χωρίς τους αντίστοιχους πόρους… Είναι γνωστά αυτά…

Όμως αν μείνουμε στις αιτίες και τα προβλήματα, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε βήμα μπροστά… Έχουμε δυο δρόμους: Ο ένας είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί, να αποδοθούν στην αυτοδιοίκηση αυτά που δικαιούται και της ανήκουν, μέσα από συντονισμένες πιέσεις και ενέργειες και όχι αντιδράσεις εντυπωσιασμού δήθεν παραιτήσεων.

Όμως μέχρι να γίνει αυτό δε μπορούμε να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα…

Ο άλλος δρόμος είναι ο δρόμος της διεκδίκησης, της δράσης και της αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, πόρων, προγραμμάτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Ο γιγαντισμός των Δημοτικών μεγεθών έχει και την άλλη πλευρά… Ο Δήμος Βέροιας διαθέτει ένα τεράστιο, αξιοζήλευτο δυναμικό….

Δε θα καθίσουμε να κλαίμε τη μοίρα μας…

Αντί να ψάχνουμε φτηνές δικαιολογίες, προχωράμε μπροστά. Αναζητούμε, βρίσκουμε και εφαρμόζουμε αξιόπιστες ιδέες και τρόπους ώστε να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται.

Κι αυτό δεν είναι υπόθεση λίγων, δεν γίνεται με μαγικές συνταγές, αλλά μέσα από έναν ευρύ, πάντοτε ειλικρινή διάλογο και με ενεργοποίηση του πολύτιμου δυναμικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αλλά και όλων αυτών που για διάφορους λόγους πέρασαν στην αδράνεια και στο περιθώριο.

Όσο εκτιμούμε αυτούς που στέκονται δίπλα μας, άλλο τόσο αναγνωρίζουμε και το δικαίωμα κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη.… Δεν τους βλέπουμε σαν εχθρούς…

Η διαφωνία, η άλλη άποψη, δεν είναι «εχθρική στάση», όπως την αντιμετωπίζουν κάποιοι…. Αυτόν που έχει άλλη άποψη δεν κοιτάμε να τον εξοντώσουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο… Αντίθετα τον θεωρούμε συνομιλητή, δυνητικό συνεργάτη….

Ποτέ δεν θα πούμε ότι τα ξέρουμε όλα… Εκείνο που λέμε είναι ότι για εμάς υπάρχει ένας στόχος: Ένας νοικοκυρεμένος Δήμος που θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια, με ανοιχτές τις πόρτες, με ανοιχτά μυαλά, που θα αντιλαμβάνεται τον δημότη σαν συνεργάτη και φίλο.

karapanagiotidisi par4

Ονειρευόμαστε έναν Δήμο που θα προσφέρει στους δημότες του όσο γίνεται περισσότερα, με λιγότερο κόστος γι’ αυτούς.

Είναι εύκολο να φτιάξεις τα οικονομικά με φόρους, χαράτσια, επιβολή προστίμων εισπρακτικού χαρακτήρα και συμπεριφορές Σουλτάνων και βεζίρηδων…

Αυτά τελειώνουνε!!!!

Ο σεβασμός του πολίτη προς τον Δήμο ξεκινά από τον σεβασμό του Δήμου προς τον πολίτη!!!

Η «Δύναμη Πολιτών» όχι απλά θα αλλάξει σελίδα στο Δήμο της Βέροιας – όπως υποσχέθηκαν να κάνουν κάποιοι – αλλά θα αλλάξει ολόκληρο το βιβλίο.

Πιθανόν θα μας πούνε ότι όλα αυτά είναι εκθέσεις ιδεών, μεγάλα λόγια απ’ αυτά που εκτοξεύονται προεκλογικά σαν πυροτεχνήματα, για εντυπωσιασμούς και «άγραν ψήφων»… Ας μη βιαστούνε κάποιοι να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια…

Πού θα βρούμε τους πόρους; Απαντάμε: Εκεί που δεν τους ψάξανε, εκεί που δεν νοιαστήκανε, εκεί που δεν ενδιαφέρθηκαν!!!!

Όταν ένας Δήμος σαν αυτόν της Βέροιας που διαθέτει ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου πολιτισμού, τη Βεργίνα, προορισμούς προσκυνηματικού τουρισμού σαν το Βήμα του Απ. Παύλου, την Παλαιά Μητρόπολη, τις αμέτρητες βυζαντινές εκκλησίες, την Παναγία Σουμελά, τα ξακουστά μοναστήρια, τις παραδοσιακές συνοικίες, ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα όπως το Σέλι, έναν τεράστιο αριθμό μνημείων, αυτόν τον χρυσοφόρο κάμπο, δυο πανέμορφα βουνά, το Βέρμιο και τα Πιέρια, τον Αλιάκμονα και τον Τριπόταμο, με ένα τεράστιο δυναμικό, με ανεξάντλητες πλουτοπαραγωγικές πηγές….

Αν ένας τέτοιος Δήμος δε μπορεί να επιβιώσει τότε κάποιοι άλλοι που έχουν πολύ λιγότερα από εμάς τι πρέπει να κάνουν;

Επαναλαμβάνω… Κάποιοι βλέπουν τα πράγματα και λένε «γιατί»; Και κάποιοι άλλοι λένε «γιατί όχι»;

Πώς να πάει μπροστά ένας τόπος όταν όχι μόνο δεν αξιοποιούνται όλες του οι δυνατότητες, αλλά καταστρέφονται ή απαξιώνονται και αυτές που υπήρχαν;

Πώς να φέρεις το πλήθος εκείνο των επισκεπτών σε μια πόλη όπου συμβαίνει μια παγκόσμια πρωτοτυπία:  Στενεύουνε οι δρόμοι και ταυτόχρονα στενεύουν και τα πεζοδρόμια…!!!

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Βέροιας όχι απλά δεν μπόρεσε να δώσει ώθηση, να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης, αντίθετα τραυματίστηκε από σοβαρότατες απώλειες…

Όμως σήμερα δεν είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε πίσω… Είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε το σήμερα και το αύριο, έχοντας σαν παρακαταθήκη το δικό μας χθες…

Υπήρξα τέσσερα χρόνια Νομάρχης και ολοκληρώνω τη θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

Σ’ αυτά τα 8 χρόνια οι ανακοινώσεις ήταν μετρημένες, τα δελτία τύπου φειδωλά… Όχι γιατί δεν είχαμε τι να πούμε… Αλλά γιατί το ζήτημα δεν είναι να προβάλεις κάποιο έργο, το ζήτημα είναι να παράγεις πραγματικό έργο, όπως εμείς κάναμε !!!

Σας καταθέτω έναν κατάλογο με συγκεκριμένα έργα που έγιναν στη θητεία μου, τόσο ως Νομάρχης, όσο και ως αντιπεριφερειάρχης.

Όσα έργα είναι σε εξέλιξη, έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και θα παραδοθούν στην ώρα τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ και είναι πρώτη σε απορροφητικότητα κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν ιδέες από μόνες τους…  Υπάρχουν άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει.

Τομείς που αποτελούν τεράστια κεφάλαια της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου θα αντιμετωπιστούν με καινοτόμες ιδέες, τόλμη και σεβασμό στην ιστορία και στον πολίτη.

Η λογική της ακολουθίας των εξελίξεων είναι μια λογική που δεν μας εκφράζει… Δεν ακολουθούμε, διαμορφώνουμε και δρομολογούμε εξελίξεις, με στόχο, να είμαστε ακόμα και μπροστά από τα γεγονότα…

Οι εκ των υστέρων διεκδικήσεις είναι κάτι που προσφέρεται μόνο για ανέξοδους ηρωισμούς.

Δε μπορούμε να μένουμε άλλο «δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα και να προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα».

Κυρίες και κύριοι

Ο Δήμος Βέροιας πρέπει να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός διεκδικητικού, μαχητικού Δήμου με έτοιμες προτάσεις τόσο στους κύριους τομείς ανάπτυξης, όσο και στα επιμέρους ζητήματα.

Θα πει κανείς – και εύλογα – ότι η κάνουλα κλείνει επικίνδυνα, τα κονδύλια είναι όλο και πιο φτωχά και περιορισμένα, μετακυλίονται συνεχώς αρμοδιότητες την ίδια ώρα που οι πόροι περιορίζονται δραματικά, οπότε και να θέλει κανείς, με ποια μέσα θα πετύχει την ανάπτυξη;

Εδώ είναι και η διαφορά μας… Ρωτώ…. Εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητες για εξεύρεση πόρων; Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για ένταξη σε προγράμματα; Υπήρχε η απόλυτη ετοιμότητα και η πληρότητα σε προτάσεις; Υπήρχαν κατατεθειμένες προτάσεις και μελέτες σε κάθε δυνατή κατεύθυνση;

Με μια απλώς διαχειριστικού τύπου αντίληψη και πρακτική, κακής εφαρμογής πολλές φορές, το μόνο που επιτυγχάνεται είναι στασιμότητα, απώλειες στην πάροδο του χρόνου και ακύρωση ενός έμψυχου δυναμικού που σε άλλες συνθήκες θα μπορούσε να λειτουργήσει με θαυμαστή αποτελεσματικότητα.

Για άλλους τα εμπόδια είναι βολικές δικαιολογίες. Για εμάς τα εμπόδια είναι προκλήσεις… Και απαντάμε στις προκλήσεις…

Το ποτάμι θα το περάσουμε είτε στήνοντας γέφυρα, είτε κολυμπώντας… Πάντως δεν πρόκειται να καθίσουμε στην όχθη και να κοιτάζουμε άπραγοι απέναντι…

Γνωρίζουμε τα προβλήματα, ασκήσαμε και ασκούμε διοίκηση, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε την επόμενη μέρα και είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη.

Στην εκλογική αναμέτρηση του Μάιου  δεν διεκδικούμε αξιώματα και τίτλους, αλλά το δικαίωμα να έχουμε ουσιαστικό ρόλο στη ζωή μας, στη ζωή των παιδιών μας, στη ζωή των συνδημοτών μας…  Δεν διεκδικούμε αξιώματα... Αναλαμβάνουμε ευθύνες…

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα δίνουμε το στίγμα μας, καταθέτουμε την πρότασή μας στις επερχόμενες εκλογές.

Δεσμευόμαστε:

 -  Για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, της αγροτικής οικονομίας, της τοπικής επιχειρηματικότητας και των εξαγωγών.

Για μια πόλη φιλική στους δημότες της και στους επισκέπτες της.

Για μια πόλη ανθρώπινη, καθαρή, με ποιότητα ζωής.

Για την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Για την αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Για έναν Δήμο που θα είναι ο πιο κοντινός και ο πιο οικείος θεσμός προς τον πολίτη από τη Συκιά και τα Παλατίτσια μέχρι τα Ριζώματα και το Δάσκιο και από την Καστανιά, το Ξηρολίβαδο και το Σέλι μέχρι την Κουλούρα, τη Λυκογιάννη και το Ταγαροχώρι.

Για έναν Δήμο που θα διαχειρίζεται το σύνολο της καθημερινότητας του πολίτη με σεβασμό και ευαισθησία.

Σύντομα θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα του συνδυασμού με τις προτάσεις μας για τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου.

Καθώς σιγά-σιγά αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα οι πρώτες, κόκκινες λαμπερές φωτοβολίδες, κοιτάζουμε τους συνδημότες μας στα μάτια και προχωράμε…

Με όπλα μας τις αξίες και τις ιδέες μας, την πείρα και την διαδρομή μας.

Μας ενώνει

-η αγωνία για το σήμερα

-η ελπίδα για το αύριο

-η αγάπη για τον τόπο μας.

Στέλνουμε το μήνυμα με τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη:  Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;"

Πολέμα!».

Τα ονόματα

1 ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
2 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΤ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
3 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΣ
4 ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
5 ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
6 ΑΠΟΣΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ
7 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
8 ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
9 ΒΥΖΑ ΠΟΠΗ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
10 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΚΗΣ ΤΕΧΝ. ΓΕΩΠΟΝΟΣ
11 ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
12 ΓΚΕΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
13 ΔΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ' ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
14 ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
15 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
16 ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
17 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
18 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
19 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
20 ΕΥΦΗΜΙΑΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ
21 ΖΗΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
22 ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΛΙΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
23 ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣ
24 ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
25 ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΝΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
26 ΚΑΚΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
27 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
28 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
29 ΚΑΡΑΦΩΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ
30 ΚΑΤΣΙΓΟΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
31 ΚΙΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
32 ΚΟΣΙΟΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
33 ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
34 ΚΡΑΒΕΤΣ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ ΤΑΪΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ
35 ΚΥΡΑΤΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΡΟΪΣΤ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΛΜΜΕ
36 ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
37 ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
38 ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
39 ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
40 ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΕΧΝ. ΕΡΓΩΝ
41 ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
42 ΜΑΣΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
43 ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
44 ΜΕΛΛΙΟΥ ΛΙΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
45 ΜΟΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
46 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
47 ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
48 ΜΠΙΛΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
49 ΝΑΚΗ ΑΝΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
50 ΞΑΦΕΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ
51 ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙΤΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
52 ΠΑΛΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
53 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
54 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
55 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
56 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΝΤ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
57 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
58 ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

59 ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
60 ΠΙΤΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
61 ΠΡΥΜΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
62 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ
63 ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
64 ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
65 ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
66 ΤΖΗΜΑ - ΤΟΠΗ ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
67 ΤΟΥΣΑΣ ΘΩΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
68 ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
69 ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
70 ΤΣΙΛΗ ΡΑΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
71 ΤΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
72 ΤΣΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
73 ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
74 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ