Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας πενθεί

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

aithoysa

Από το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μια άσχημη είδηση μας περίμενε σήμερα στο σχολείο μας. Το σκληρό πρόσωπο της αναπηρίας χτύπησε την πόρτα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας. Ο μαθητής μας, ο Μπαϊράμ, δεν θα είναι πια μαζί μας έφυγε στο μεγάλο ταξίδι της ΖΩΗΣ , το Σάββατο το βράδυ η καρδιά του δεν άντεξε.

Η 'κακή' του υγεία είναι η αιτία αυτής της απώλειας. Εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη στους γονείς και στους συγγενείς του. Θα παραμένει για μας ανεξήγητο γιατί ένα παιδί να φεύγει έτσι μακριά μας .

Διαπιστώνουμε, όμως, για μια ακόμα φορά ότι η αναπηρία σε συνδυασμό με την άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και δυστυχώς πολλές φορές υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα.


Η απώλεια του Μπαϊράμ μας κάνει να αναρωτηθούμε αν ο Μπαϊράμ είχε τα φάρμακά του και την περίθαλψη που είχε ανάγκη θα είχε ίδιο το αποτέλεσμα .

Το ερώτημα θα παραμείνει αναπάντητο μέχρις ότου η πολιτεία και όλες οι δομές της Υγείας (πρόληψης και αντιμετώπισης)θα αντιμετωπίζουν τους Ανάπηρους αλλά και όλους τους πολίτες με μια διαφορετική αντιμετώπιση και ευαισθησία πιστεύοντας πάντα ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από τα κέρδη και τα μνημόνια.

Καλό ταξίδι Μπαϊράμ θα είσαι πάντα κοντά μας".