Τι απάντησε ο Δημητριάδης για αναθέσεις έργων, αργία, καθημερινότητα, Γκαβαρδίνα και Γκιουρτζή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

dimitriadis paroysias

Αρκετές ήταν οι ερωτήσεις που δέχθηκε ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Σε ερώτηση αν έχει την στήριξη της ΝΔ, με αφορμή την παρουσία των τριών κυβερνητικών βουλευτών στην εκδήλωση, απάντησε ότι πράγματι υπάρχει στήριξη και ότι μπορούν να υποστηρίξουν τον συνδυασμό όποιες δυνάμεις τον εμπιστεύονται.

Σε ερώτηση αν θα αξιοποιηθούν όλοι οι συνεργάτες του, ο κ. Δημητριάδης απάντησε ότι στην παράταξη δεν υπάρχουν διακοσμητικά στοιχεία και ότι ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε στελέχους, θα αξιοποιηθεί αντίστοιχα.

Στο πως πολιτικοί αντίπαλοι των περασμένων εκλογών βρίσκονται σήμερα στο ψηφοδέλτιο Δημητριάδη, ο υποψήφιος δήμαρχος απάντησε: «Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα. Αυτοί που δεν ήταν μαζί μας, είδαν το έργο μας, αγαπάνε τον τόπο και συστρατεύτηκαν μαζί μας».

Σε ερώτημα που αφορούσε το αν υπήρξαν παραλείψεις την τετραετία που πέρασε, ο κ. Δημητριάδης παραδέχθηκε ότι ζητήματα καθημερινότητας έμειναν πίσω, για οικονομικούς λόγους και επειδή δεν επαρκούσε το προσωπικό.

Για το αν είναι μνημονιακός υποψήφιος, απάντησε ότι «κανείς μας δεν είναι μνημονιακός. Κανείς μας δεν θέλει να μειώνονται τα εισοδήματα».

Για το αν ως δήμαρχος έκανε απευθείας αναθέσεις έργων σε συγγενείς ή πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος απάντησε αρνητικά.

Σε ερώτημα για την αργία των 20 ημερών που του επιβλήθηκε, ο κ. Δημητριάδης την χαρακτήρισε άδικη και πρόσθεσε ότι με προσφυγή στο ΣτΕ θα προσπαθήσει να την ακυρώσει.

Τέλος, σε ερώτηση για τους συνεργάτες του που δεν είναι σήμερα μαζί του, ο κ. Δημητριάδης μίλησε με θετικά σχόλια για την συνεργασία που είχε με τους κ. Γκαβαρδίνα, Γκιουρτζή.