Εργασίες εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

5o gel ergasies

Το 5° ΓΕΛ Βέροιας θεωρεί σκόπιμο να αναφέρει τα ονόματα των ανθρώπων και τον φορέων που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν εργασίες προκειμένου να εκσυγχρονιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου. Στην ανακοίνωσή του το σχολείο αναφέρει:

"Αναφερόμαστε βεβαία στον κ. Τζίμπουλα Αναστάσιο (Φωτό) παλιό αθλητή του στίβου (ελεύθερος επαγγελματίας) ο όποιος χωρίς δεύτερη σκέψη όταν του ζητήθηκε εργάστηκε αφιλοκερδώς προκειμένου να τοποθετήσει τα καινούργια πολύζυγα και τις σιδερογωνιές για την σταθεροποίηση των εστιών του χάντμπολ στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Τους συναδέλφους καθηγητές τoυ Ε.Π.Α.Λ κ. Γεωργαδάκη Δημήτριο και Τσιαβό Δημήτριο οι οποίοι την περασμένη εκπαιδευτική χρονιά αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο και εργάστηκαν στο να επανατοποθετήσουν και να στηρίξουν εκ νέου όλα τα πολύζυγα του γυμναστηρίου.
Τον κ Χατζηπαρασίδη Αναστάσιο περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή της Ο.Χ. Ε ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην χαρτογράφηση του καινούριου γηπέδου χάντμπολ του σχολείου μας.
Καθώς και τους μαθητές της Α΄ τάξης του σχολείου μας Γκουτζιλίκα Γιώργο και Θεoδωρίδη Κυριάκο των όποιων η βοήθεια ήταν πολύτιμη για το βάψιμο τον γραμμών του καινούριου μας γηπέδου (εκτός σχολικού ωραρίου).

Τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για την αγορά ενός μίνι ηχοσυστήματος HiFi για τις ανάγκες του γυμναστηρίου .
Τέλος την σχολική επιτροπή του δήμου μας που χρηματοδότησε την αγορά των απαραίτητων υλικών.
Οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του γυμναστή του σχολείου κ. Πασχούλα Κων/νου ο οποίος ανέλαβε και τον συντονισμό όλων των εργασιών».