Έχασε στην Χαλκίδα το Μακροχώρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

makroxori xalkida1

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Χαλκίδα από την τοπική ομάδα το Μακροχώρι. Μέχρι το 65' το ματς ήταν στο 0-0 αλλά από εκεί και μετά το Μακροχώρι δέχθηκε δυο γκολ, το ένα στις καθυστερήσεις, κι έχασε το ματς. Οι Ημαθιώτες δεν κατόρθωσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή και χωρίς σκορ στην επίθεση, μοιραία κάποια στιγμή δέχθηκαν γκολ κι έχασαν.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για γκολ με τον Τσάλμα στο 10', τον Τσουπέη στο 25' και στο 31'. Το Μακροχώρι απείλησε για πρώτη φορά με αξιώσεις στο 40' αλλά το σουτ του Βούλγαρη έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ και στο 65' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Γκαράνη μέσα από την περιοχή και αφού προηγήθηκαν κεφαλιά του Ναουμίδη και σουτ του Βαλκάνου.

Το Μακροχώρι δεν κατάφερε να αντιδράσει. Στο 81' κινδύνευσε όταν ο Μπαλαμπάνης από κοντά αστόχησε και στο φινάλε δέχθηκε και δεύτερο γκολ όταν ο Βαλκάνος κέρδισε την μπάλα από τον Σταματέλο.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Αυλωνίτης (42΄Κυρήκος), Τσατσαρώνης, Καράμπας, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Πέτσης, Βαλκάνος, Τσουπέης, Τσάλμας (70΄Μπαλαμπανης), Γκαράνης (87΄Νικολάου).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Μαυριδόγλου, Σαλέπης, Ηλιάδης (85΄Μπλούκας) Γεωργίου, Σαρηγιαννίδης (46΄Αργυρόπουλος), Βούλγαρης Ελευθεριάδης, Καφές (84' Σπανάς)