Ισόπαλα τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας με τον Μαγνησιακό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

barbars girl

Ισόπαλη αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, για τη 10η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με σκορ 0 - 0 , με την αντίστοιχη ομάδα του Mαγνησιακού , στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Παρόλο που οι παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό τέρμα. Η ανωτερότητα του Αγροτικού Αστέρα, άρχισε από τα πρώτα λεπτά, με πολύ καλή στιγμή το δυνατό σουτ της Σπυριδωνίδου στο 10' αλλά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, των φιλοξενουμένων, η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανάλογη, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, για τον Αγροτικό Αστέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τις γηπεδούχες και στο 73´ η Κιουτάχιαλη βρήκε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι, μετά από πολύ καλό χτύπημα φάουλ , έξω από την περιοχή.

Η απόδοση της ομάδας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών και δε βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Σιακαβάρα, Κακαλέ (53' Φείμ), Στρίμπα, Ντούσκα, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου (λτρ. 81' Δούμου), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου (65' Τσαγκαλίδου).

Mαγνησιακός (Θωμάς Κατσαμόρας): Φέγγερ, Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Κοσμοπούλου, Σιδεροπούλου, Sela, Μίτα, Λιάκου, Λιάγκα (55' Ξάνθη), Κατσιαβρία (88' Ντοκούζη), Κουλοχιέρη.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Πασλαμούσκας Βυσσαρίων με βοηθούς τις κ.Μήτρου Σταματία και κ. Σταμανίκη Ματούλα, του συνδέσμου Ν. Πέλλας.