Επισκέφθηκε το Πλατύ ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Γ. Σπυρίδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

 spiridis platy

Στο Πλατύ βρέθηκε την Δευτέρα 3/3 ο υποψήφιος Δήμαρχος με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ. Γιώργος Σπυρίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, συζήτησε με κατοίκους της περιοχής ενώ επισκέφτηκε και σημεία στα οποία είναι εμφανή η ολοκληρωτική εγκατάλειψη των δημόσιων χώρων από την Δημοτική αρχή.

Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως αυτό της ρύπανσης από εργοστάσιο της περιοχής και στον αγώνα των κατοίκων για τα αυτονόητα.

Ο κ. Σπυρίδης βεβαίωσε πως η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα είναι δίπλα στους αγώνες των κατοίκων όταν μάλιστα αυτοί αφορούν στο περιβάλλον , ενός τομέα που θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από την παράταξη του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σπυρίδης αναφέρθηκε και στο θέμα του κλεισίματος του Γυμνασίου – Λυκείου Πλατέος το οποίο έχει πάρει προσωρινή αναστολή και ταλανίζει χρόνια τώρα τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής αποτελώντας χαρακτηριστικό δείγμα των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση αλλά και στους τοπικούς εντολοδόχους οι οποίοι «βάζουν πλάτη» στην εφαρμογή των πολιτικών αυτών σε τοπικό επίπεδο λειτουργώντας ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης.