Υποβολή συμμετοχών στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

festival kinimatografou naousas

Μια νέα εποχή ξεκινά στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας! Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, ξεκίνησαν οι υποβολές συμμετοχής στο φεστιβάλ. Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν:

"Κληρονομώντας με το κλείσιμο της πρώτης μας δεκαετίας την επιτυχία, αρχίζουμε τη δεύτερη με συνέπεια στην υπηρεσία του πολιτισμού και της ανάπτυξης. Η ενδέκατη εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας θα λάβει χώρα από τις 24 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2014. Από τις 7 Μαρτίου 2014 προσκαλούμε κάθε δημιουργό που αγαπά τον κινηματογράφο να γίνει κομμάτι αυτής της νέας εποχής. Κομμάτι της εξέλιξης, της δημιουργίας, της ανατροπής, της φαντασίας, του ονείρου, της μοναδικότητας του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας".

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο κεντρικό τμήμα, στο τμήμα νεανικών και σπουδαστικών ταινιών - SEEtalents και στο τμήμα ταινιών κινητών τηλεφώνων movile πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου 2014.

Μπορείτε να δείτε τους Όρους Συμμετοχής πατώντας εδώ.
Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσα από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.niff.gr ή εναλλακτικά μέσω της πλατφόρμας movibeta ή festhome.