Επιμελητήριο: εκπαίδευση για την διαχείριση και είσπραξη οφειλών πελατών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

epimelitirio pita1

Η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρεία (ΕΠΑΝΕΤ) προτίθεται να πραγματοποιήσει, την Τετάρτη 26/3/2014, μια εκπαίδευση 6 διδακτικών ωρών σχετικά με τη μεθοδολογία «Διαχείρισης και είσπραξης οφειλών πελατών», με εισηγητή τον κ. Γιομπλιάκη Ευάγγελο, Σύμβουλο επιχειρήσεων, ΜΒΑ.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας (Κεντρικής 3, Βέροια, 1ος όροφος), εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδιαφερομένων (20 άτομα).

Το κόστος συμμετοχής είναι 30€/άτομο και οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι 17/3/2014. Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ημαθίας www.imathiachamber.gr είναι αναρτημένο το υλικό από την πρώτη παρουσίαση του κ. Γιομπλιάκη. Έχει αναρτηθεί επίσης ένα ερωτηματολόγιο 20 ερωτήσεων, το οποίο μπορούν να συμπληρώσουν όσοι θα συμμετέχουν στην εκπαίδευση και να έχουν μια δωρεάν διαγνωστική μελέτη από τον κ. Γιομπλιάκη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 23310 24734 ή στα γραφεία της ΕΠΑΝΕΤ (Κεντρικής 3, Βέροια).