Κυκλοφοριακά μέτρα την Κυριακή στις ενότητες Μελίκης, Βεργίνας για την διεξαγωγή ποδηλατικού αγώνα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

astinomia

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά διεξαγωγή του ποδηλατικός Αγώνας Αντοχής Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος, την Κυριακή 09-03-2014 θα ληφθούν κυκλοφοριακά μέτρα από την τροχαία στις ενότητες Μελίκης και Βεργίνας. Συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 09-03-2014 από ώρα 10:00΄ έως 14:30΄, θα διακοπεί η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα και συγκεκριμένα: Επ.Ο. Κολινδρού-Βέροιας από όρια με Α.Τ. Κολινδρού (Νεόκαστρο) έως την είσοδο του Υδροηλεκτρικού Εργοστασίου Σφηκιάς και επιστροφή στον Κολινδρό από την ίδια διαδρομή, ήτοι εντός Νεοκάστρου – εντός Μελίκης – εντός Παλατίτσια – περφερειακά Δ.Δ. Βεργίνας – περιφερειακά Δ.Δ. Μετοχίου – Διασταύρωση γέφυρας Αλιάκμονα προς Σφηκιά και ευθεία μέχρι Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο Σφηκιάς, και επιστροφή αντίστροφα., καθ'όλο το μήκος και πλάτος αυτών.

Επίσης κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία και ώρες, θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται.