Επέστρεψε από το Βερολίνο η αποστολή του ΝΑΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

NASH-Berlin1

Βαλίτσες γεμάτες με διακρίσεις και μοναδικές εμπειρίες, έφεραν τα παιδιά του ΝΑΣΗ που συμμετείχαν στην αποστολή στο Βερολίνο. Υπερήφανοι όλοι στο σύλλογο για τα "πιτσιρίκια" που κατόρθωσαν πολύ περισσότερα απ'όσα είχαν ονειρευτεί. Στόχοι που έθεσαν με τον προπονητή τους Στέλιο Αμπατζίδη και τους πέτυχαν όλους!!! Ο Ν.Α.Σ.Η. έκανε αισθητή την παρουσία του σε μια τόσο μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων, χάρη σε αυτά τα μοναδικά παιδιά.

"Όλοι μας μια μεγάλη αγκαλιά γονείς, σύλλογος και προπονητές για να τους δείξουμε πόσο σημαντική ήταν η προσπάθειά τους. Ομόνοια και σύμπνοια όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Καλφόπουλος, οδηγοί μας στην πορεία που από κοινού χαράσσουμε και ακολουθούμε. Για το καλό των παιδιών πάνω απ'όλα και πρώτα απ'όλα, αλλά και του συλλόγου μας, σωστή συνεργασία και θετική διάθεση" αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Τα μέλη της αποστολής:

Οι αθλητές: Βασιλειάδου Βασιλική, Παναγιωτίδου Καλλιόπη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Θώμογλου Σάββας, Πασίδης Απόστολος, Ταρνανίδης Νικόλαος, Θώμογλου Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος

Οι προπονητές: Αμπατζίδης Στέλιος, Φιλιμέγκας Θανάσης.