Παπανώτας: "Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί"

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

papanotas

Ανταγωνιστική θέλει την ομάδα του και για τα υπόλοιπα παιχνίδια ο τεχνικός των Λευκαδίων Νίκος Παπανώτας. Στις δηλώσεις του πριν το ματς της Νάουσας σημείωσε: 

"Η ομάδα αν και πέτυχε τον στόχο της πολύ νωρίς , με τη απόδοση και την ενέργεια της στα 2 τελευταία παιχνίδια έδειξε ότι έχει διάρκεια , στηρίζετε στην ομαδική της δουλειά και στην τακτική της πειθαρχία . Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας και για το παιχνίδι με την Νάουσα αν και είναι γειτονική ομάδα .

Επιθυμία μας είναι , να είμαστε ανταγωνιστικοί - συγκεντρωμένοι και να ευχαριστήσουμε το ημαθιώτικο κοινό με την απόδοση μας .
Θεωρώ οτι αδικεί την Νάουσα η βαθμολογική της θέση , είναι ποιοτική ομάδα , κάνει μια σημαντική προσπάθεια να κρατηθεί στην κατηγορία και εύχομαι απο καρδιάς να τα καταφέρει .

Θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αντώνης Κουκουράκης , Μάκης Δημητριάδης , ο τραυματίας Χρήστος Ζαρογιάννης ενώ αμφίβολοι είναι ο Χρήστος Πίτος και ο Κώστας Έξαρχος λόγω μικροενοχλήσεων .

Έχω εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες μου που θα κληθούν , στους οποίους θα δοθεί και περισσότερος χρόνος συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια".