Nέα υπηρεσία on-line φορολογικής δήλωσης (e-dilosi) από το Λογιστικό-Οικονομοτεχνικό γραφείο "naoussa-taxis"

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Online-reputation

Eπιμέλεια Καμμένος Λ. Παναγιώτης, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Οικονομολόγος ΜSc

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων Οικ. έτους 2014 (χρήση 2013). Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές τόσο στο έντυπο Ε1 της δήλωσης όσο και στους συντελεστές φορολόγησης. Οι περισσότερες φοροαπαλλαγές καταργούνται και τα εισοδήματα θα φορολογηθούν με διαφορετικούς συντελεστές ανάλογα με την πηγή προελευσεώς τους. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο φόροι που αναλογούν σε κάθε φορολογούμενο να είναι φέτος σε γενικές γραμμές αυξημένοι σε σχέση με πέρυσι.
 
Το γραφείο μας naoussa-taxis για άλλη μία φορά πρωτοπορεί και σας προσφέρει την εφαρμογή ηλεκτρονικής φορολογικής δήλωσης εξ αποστάσεως (e-dilosi).
 
Αναλαμβάνουμε την σύνταξη και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε εύκολα και γρήγορα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!!!
 
Στείλτε μας τώρα τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, και κάντε τη δήλωση σας on-line μέσω του γραφείου μας. Μπείτε στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα http://naoussa-taxis.gr/dilosi-on-line-e-dilosi/.
 
Δείτε όλα τα πακέτα φορολογικών δηλώσεων 2014 που σας παρέχουμε, στην ιστοσελίδα μας www. naoussa-taxis.gr στην ενότητα http://naoussa-taxis.gr/forologiki-dilosi-2014/, διαλέξτε το πακέτο που θέλετε και συμπληρώστε το στην φόρμα επικοινωνίας στο πεδίο "naoussa-taxis" services pack.
 
H υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ξεκινάει στις 20/3 και ολοκληρώνεται στι 30/6, και γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω taxis.
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης περάστε από το γραφείο μας στη Χρ. Λαναρά 11 στη Νάουσα ή τηλεφωνήστε στο 2332057089.