Συλλυπητήριο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για τον θάνατο του Νίκου Παπαγιαννούλη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

siriza

Συλλυπητήριο για τον θάνατο του Νίκου Παπαγιαννούλη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Σε αυτό αναφέρει:

"Την Τρίτη 4 Μαρτίου, έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Νίκος Παπαγιαννούλης, καταξιωμένος γιατρός στη Βέροια αλλά και ευρύτερα στο Νομό Ημαθίας και ταυτόχρονα ενεργός πολίτης σε όλη την πορεία της ζωής του.

Από τα φοιτητικά του χρόνια , στον καιρό της χούντας , υπήρξε στέλεχος του φοιτητικού κινήματος στη Θεσσαλονίκη. Σε όλη σχεδόν την επαγγελματική του πορεία ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Βέροιας στη δεκαετία του 1990 . Ηταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου που υποστηριζόταν από τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου για τη Νομαρχία Ημαθίας το 2006 .

Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής για μία τριετία.

Δεν χωράνε σε μία ανακοίνωση όλα αυτά στα οποία, ο Νίκος Παπαγιαννούλης άφησε το αποτύπωμά του.Πολιτικά συγκροτημένος, και πάντα συνεπής με τις ιδέες και της αξίες της Αριστεράς, ήταν ταυτόχρονα ένας άνθρωπος με ευρύτατη καλλιέργεια, και αγάπη για την γνώση. Ίσως ένα από τα πιο κοφτερά μυαλά που είχαμε την τύχη να συναντήσουμε. Ο Νίκος Παπαγιαννούλης ήταν το στέλεχος που με πραότητα και σοφία λειτουργούσε και συμπεριφερόταν όπως το κάθε απλό μέλος του κόμματος .

Όμως, εκείνο για το οποίο θα τον θυμόμαστε πάντα, ήταν η φυσική του ευγένεια, η προσήνεια και η καλοσύνη που πάντα τον χαρακτήριζαν. Τρέφαμε γι αυτόν βαθειά συντροφική αγάπη και απεριόριστο σεβασμό. Και το κύρος του ήταν ευρύτερο από τα πολιτικά όρια του πολιτικού του χώρου. Γι αυτό και στη σκέψη όλων μας θα είναι πάντα ζωντανός και πάντα ανάμεσά μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις δύο κόρες του.

Καλό ταξίδι σύντροφε Νίκο".